• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Türkiye şu anda dünyada spor tesisleri devrimini yapan bir ülke"
Siyaset
Yayınlanma: 06 Mart 2024 - 14:25
Güncelleme: 06 Mart 2024 - 15:29

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Türkiye şu anda dünyada spor tesisleri devrimini yapan bir ülke"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin spor tesislerinde devrim yapan bir ülke olduğunu belirterek 2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlandıklarını söyledi.

Siyaset
06 Mart 2024 - 14:25
Güncelleme: 06 Mart 2024 - 15:29
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Türkiye şu anda dünyada spor tesisleri devrimini yapan bir ülke"
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin spor tesislerinde devrim yapan bir ülke olduğunu belirterek 2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlandıklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkım Bak, birtakım ziyaret ve açılışlar için Kırklareli'ne geldi. Bakan Bak, ilk olarak Vali Birol Ekici'yi makamında ziyaret etti. Daha sonra Bak, amatör spor kulüpleri temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıda konuşan Bak, ülkenin geleceği olan gençlerle yol yürümekten gurur duyduğunu söyledi. Hedefler doğrultusunda ülkeyi çok üst düzeye taşımak için çalıştıklarını belirten Bak, "Çünkü bizim hedefimiz var, bu ülkeyi çok üst düzeylere taşımak, güçlü Türkiye olmasını sağlamak. Hem sporda hem sanatta hem kültürde hem de teknolojide. Dolayısıyla sizlere çok ihtiyacımız var. O yüzden sizlerin Türkiye Yüzyılı, gençliğin yüzyılı olacak, bu yüzyıl sporun yüzyılı olacak" dedi.

Bağımlılık ve kötü alışkanlıklarla mücadelenin önemine değinen Bak, valilik üzerinden 50'şer bin lira spor kulüplerine destek vereceklerini söyledi. Bak, "Lütfen amatör spor kulüplerinin yöneticileri, sizler bu göreve amatör ruhla devam edin. Bağımlılıkla mücadele çok önemli. Buradan ailelere, annelere, babalara sesleniyoruz. Çocuklarınızı spor salonlarımıza getirin, yüzme havuzlarımıza getirin, futbol sahalarına getirin. Hizmetimizi çocuklar için yapalım. Biz devlet olarak amatör spor kulüplerinin sayısını artırmaya devam edeceğiz. Tesis yapmaya devam edeceğiz. Türkiye şu anda dünyada spor tesisleri devrimini yapan bir ülkedir. 2002'de iktidara gelindiğinde uluslararası standarttaki stadyum 3-4 taneydi. Şimdi 40 tane uluslararası standartta, Avrupa standartlarında stadyum var. Ardından kapalı spor salonları, her alanda büyük spor salonları yapıldı, havuzlar yapıldı" diye konuştu.

2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlandıklarını anlatan Bak, "Her alanda gençlerimizin hizmetindeyiz. Hep beraber 2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlanıyoruz. Orada da iddialıyız. İnşallah hep beraber bu ülkenin bayrağını Paris'te olimpiyatlarda göndere çektireceğiz. Yine gelecek olimpiyatlarda sizin içinizden gelen sporcular ülkemizi 2028'de, 2032'de olimpiyatlarda temsil edecekler" şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalar ve alınan başarılar ile bayrağı göndere çektirmeye devam edeceklerini aktan Bak, "Türkiye spor altyapısıyla çok önemli bir spor ülkesi haline gelmeye başladı. Bu yapılan tesislerin bir faydası da burada yapılacak uluslararası turnuvalar. Türkiye şampiyonaları tesisler nedeniyle de şehrin dinamizmine, turizmine katkıda bulunuyor. Bu ülkenin gelişmesi için, büyümesi için, güçlü Türkiye için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bayrağımızı göndere çektirmeye devam edeceğiz, İstiklal Marşı'mızı söyletmeye devam edeceğiz. Güçlü Türkiye için hep beraber çalışacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Osman Aşkın Bak ve beraberindekiler öğrenciler ile sohbet edip fotoğraf çektirdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
"İslam hukuku ideal ekonomi sistemini yeniden canlandırır"
"İslam hukuku ideal ekonomi sistemini yeniden canlandırır"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi