• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Giresunspor'da hedef Süper Lig'de kalmak
Spor
Yayınlanma: 10 Mayıs 2023 - 11:04

Giresunspor'da hedef Süper Lig'de kalmak

Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak: - "Ligin üst tarafında da alt tarafında da çok ciddi bir yarış devam ediyor. Bizi ilgilendiren de tabii ki alt taraf. Ligin alt tarafındaki mücadeleyi kazanıp, gemiyi limana sağ salim yanaştırmak istiyoruz" - "Biz, Süper Lig'de olmamayı kesinlikle düşünmüyoruz ve tüm planlamaları buna göre yapıyoruz"

Spor
10 Mayıs 2023 - 11:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ATAKAN ÇITLAK - Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Ramazan Yamak, hedeflerinin Süper Lig'de kalmak olduğunu söyledi.

Yamak, ligin 33. haftasında sahalarında Fenerbahçe ile oynadıkları çok önemli karşılaşmanın 1-1 sonuçlandığını anımsatarak, sarı-lacivertli ekip karşısında kendileri için önemli 1 puan aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe beraberliğiyle puanlarının 28'e yükseldiğini ifade eden Yamak, şu değerlendirmede bulundu:

"Hedefimiz 43 puan. Fenerbahçe karşılaşması bizim için çok önemli bir maçtı ve ligde kalma yolunda puan da almamız gerekiyordu. Fenerbahçe maçı öncesi kalan haftalarda 16 puan hedefi belirlemiştik, bunun ilkini aldık. Gaziantep ve Hatay maçlarından da 6 puan daha alacağız. Sezon sonuna kadar da oynayacağımız 3 maçta 9 puan daha alabilirsek hedefimize ulaşmış olacağız. Ligde matematiksel olarak kalıcı olduğumuzu göstermek istiyoruz."

Yamak, ligde kıyasıya bir yarış olduğuna işaret ederek, "Ligin üst tarafında da alt tarafında da çok ciddi bir yarış devam ediyor. Bizi ilgilendiren de tabii ki alt taraf. Ligin alt tarafındaki mücadeleyi kazanıp, gemiyi limana sağ salim yanaştırmak istiyoruz." diye konuştu.


- "Önümüzde kimsenin duramayacağını düşünüyoruz"

Teknik direktör Hakan Keleş ile yolları ayırdıktan sonra anlaştıkları İrfan Buz ile birçok başarıya imza atacaklarına inandığını belirten Yamak, şöyle devam etti:

"Hakan Keleş ile zor bir süreçte yollarımız ayrıldı. Hakan hocamız bu kulüpte başarılara imza attı, gidişi bizim için de bir zorluktu. Birkaç hoca ile görüştük fakat İrfan hocamızda karar kıldık. Bize verdiği enerjiyi, mental olarak takımımıza da bunu yansıtacağını düşündüğümüz için İrfan hocamız ile anlaştık. Bizimle beraber daha birçok başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Kendisi ile anlaşmamızda gelecek yıl da devam etmesi yönünde madde de var. Onunla beraber bir yola çıktık. Umarım o yolda da başarılı olacağız."

Yamak, oyuncuların performansından memnun olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimizden itibaren takımdaki oyuncularımızı rahatlatmaya çalıştık, maddi, performans ve mantalite olarak. Onlar da artık tüm Giresun'un ve Giresunluların gücünü arkalarında hissetmeye başladı. Onlardan Allah razı olsun. Biz böyle devam edersek önümüzde kimsenin duramayacağını düşünüyoruz." dedi.

Gelecek sezonun kadro planlamalarını da Süper Lig'e göre yapmaya başladıklarını ifade eden Yamak, şunları kaydetti:

"Biz, Süper Lig'de olmamayı kesinlikle düşünmüyoruz ve tüm planlamaları buna göre yapıyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var, bu ligde kalmak ve bu ligde kalıcı olmak. Bu ayın sonuna doğru sözleşmesi biten oyuncularımızla tekrar masaya oturup onlarla anlaşma sağlamaya çalışacağız. Bunlar içinde çok zor olanlar, imkansıza yakın olanlar da var. Bizim futbolcularımızla ilişkilerimiz iyi. Kiralık oyuncuların dışında sözleşmesi sürenlerle devam edeceğiz. Sözleşmesi biten oyuncularda da başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ASFİM'de yaz sezonu kayıtları başladı
ASFİM'de yaz sezonu kayıtları başladı
Ernest Muçi, Trabzonspor'a katkı vermeye devam ediyor
Ernest Muçi, Trabzonspor'a katkı vermeye devam ediyor
Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons'u uzatmalarda yenerek seride 3-2 öne geçti
Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons'u uzatmalarda yenerek seride 3-2 öne geçti
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Özköse'den Yeşilyurtspor'a final desteği
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Özköse'den Yeşilyurtspor'a final desteği
Son Haberler
Burhaniye'de bahar şenliği coşkusu
Burhaniye'de bahar şenliği coşkusu
Çaybaşı'nda tamamlanan yol çalışmaları vatandaşı memnun etti
Çaybaşı'nda tamamlanan yol çalışmaları vatandaşı memnun etti
Antalya'da göz göre göre kaza kameraya yansıdı
Antalya'da göz göre göre kaza kameraya yansıdı
Kontrolsüz kavşakta ölümden döndüler: 4 yaralı
Kontrolsüz kavşakta ölümden döndüler: 4 yaralı
Beyoğlu'nda üzerinden hap çıkan şüpheli, uyuşturucu tacirlerini ele verdi
Beyoğlu'nda üzerinden hap çıkan şüpheli, uyuşturucu tacirlerini...
Prof. Dr. Bektaşer, sporculara ve spor yapanlara tavsiyelerde bulundu
Prof. Dr. Bektaşer, sporculara ve spor yapanlara tavsiyelerde bulundu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi