• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Giresunspor, FIFA'ya başvuran oyuncularla ilgili sorununu çözmeye çalışıyor
Spor
Yayınlanma: 18 Nisan 2023 - 11:39

Giresunspor, FIFA'ya başvuran oyuncularla ilgili sorununu çözmeye çalışıyor

Kulüp basın sözcüsü Emrullah Ekiz: "Champness dışında 3 oyuncu ile daha anlaşma sağladık. Görüştüğümüz oyuncularla ilgili olumsuz bir durum yok. Hepsi olumlu yaklaşımlar gösteriyor" -"Giresunspor bu ligi çok sevdi. Bu ligde öyle ya da böyle kalacağız. Sezonu 11-12. sıralarda tamamlamak amacımız"

Spor
18 Nisan 2023 - 11:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ATAKAN ÇITLAK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Emrullah Ekiz, alacaklarından dolayı FIFA'ya başvuran 11 futbolcunun 4'ü ile anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Ekiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIFA'nın, oyuncu alacaklarından dolayı kulübe transfer yasağı getirdiğini anımsattı.

Yönetim kurulu olarak takımın içerisinde bulunduğu zor durumun yanı sıra FIFA'daki dosyalarla ilgili de süreci yakından takip ettiklerini belirten Ekiz, "FIFA'da süreci devam eden dosyalarımız var. Bu konuda gerek hukuk departmanımız gerekse yönetimimiz çok ciddi anlamda çalışmalar yürütüyor. Haziran ayında transfer yasağımızı kaldırmak için gereken ödemeyi yapmayı planlıyoruz. 82 milyon lira gibi bir rakam. Haziranda tahtamızın açılmasını sağlayamazsak ocak transfer döneminde açacağız." diye konuştu.

Daha önce Champness ile anlaşıldığı bilgisini kamuoyuyla paylaştıklarını aktaran Ekiz, şöyle devam etti:

"FIFA'da dosyası bulunan Champness ile ödemesi konusunda anlaştık. Champness dışında 3 oyuncu ile daha anlaşma sağladık. Ancak sezon bitmediği için bunları dile getirmek istemiyoruz. Görüştüğümüz oyuncularla ilgili olumsuz bir durum yok. Hepsi olumlu yaklaşımlar gösteriyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kimse endişelenmesin ve aklında soru işareti olmasın. Zamanı geldiğinde bu konudaki son gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağız."

Ekiz, bir yandan da mevcut kadrolarında bulunan isimlerle yeniden sözleşme imzalanması için görüşmeler yaptıklarını kaydederek, yönetim kurulu olarak gelecek sezon yapılanmasıyla ilgili her türlü alternatifi değerlendirdiklerini söyledi.


- "Her maçımızda sonuna kadar 3 puan için savaşacağız"


Emrullah Ekiz, ligin 29. haftasında konuk ettikleri Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek 11 maç sonunda 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Sivas galibiyetinin kazanamama şanssızlığını üzerlerinden atmalarını sağlayacağını belirten Ekiz, Giresunspor için güzel günlerin yakın olduğunu dile getirdi.

Ekiz, bundan sonraki her maçın final niteliğinde olduğuna işaret ederek, "Zaten 6 maçımız kaldı. Bu maçlara mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Önceliğimiz bu. Her maçımızda sonuna kadar 3 puan için savaşacağız." diye konuştu.

Sahalarındaki maçlarda 3 puandan başka düşüncelerinin olmadığını kaydeden Ekiz, şunları söyledi:

"Dışarıda da kümede kalma mücadelesi verdiğimiz rakiplerimizle oynayacağız. Ankaragücü, İstanbulspor ve Ümraniyespor. Bunlarda da puan veya puanlar alacağız. 'Bizi şu kadar puan ligde tutar.' diye bir planlamamız yok. Puan hesabı yapmamamızın nedeni zaten bizim ligden düşme gibi bir düşüncemiz yok. Giresunspor bu ligi çok sevdi. Bu ligde öyle ya da böyle kalacağız. Sezonu 11-12. sıralarda tamamlamak amacımız. Oyuncularımıza, teknik heyetimize güveniyoruz, kenetlendik. Bu zor sürecin üstesinden geleceğiz. Kimse endişe duymasın."



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Bak'tan milli tekvandocular için tebrik
Bakan Bak'tan milli tekvandocular için tebrik
Kulüpler Hentbol Minik Kızlar İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı
Kulüpler Hentbol Minik Kızlar İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı
Kütahya'nın Wushu Sanda'daki ilk Türkiye derecesi Pazarlar Spor Lisesi'nden
Kütahya'nın Wushu Sanda'daki ilk Türkiye derecesi Pazarlar Spor Lisesi'nden
Bilecik Kız Voleybol Takımı Türkiye yarı finaline yükseldi
Bilecik Kız Voleybol Takımı Türkiye yarı finaline yükseldi
Son Haberler
Vali Dr. Erdinç Yılmaz'dan Aile Haftası mesajı
Vali Dr. Erdinç Yılmaz'dan Aile Haftası mesajı
Kültür ve edebiyatın izinde kurulan gönül köprüsü Çameli'de güçlendi
Kültür ve edebiyatın izinde kurulan gönül köprüsü Çameli'de...
Vali Yılmaz: "Eskişehir, Türk havacılık tarihinin kalbidir"
Vali Yılmaz: "Eskişehir, Türk havacılık tarihinin kalbidir"
Gaziantep'te 'Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi
Gaziantep'te 'Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma...
İzmirli sanatçı, uluslararası akordeon festivalinde jüri üyeliği yaptı
İzmirli sanatçı, uluslararası akordeon festivalinde jüri üyeliği...
Dijital dönüşümün rekabet hukukuna yansımaları çalışması yayımlandı
Dijital dönüşümün rekabet hukukuna yansımaları çalışması yayımlandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi