• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe tek yürek oldu
Spor
Yayınlanma: 08 Şubat 2023 - 12:35
Güncelleme: 08 Şubat 2023 - 12:35

Göztepe tek yürek oldu

Spor
08 Şubat 2023 - 12:35
Güncelleme: 08 Şubat 2023 - 12:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Göztepe tek yürek oldu
- Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yüzyılın deprem felaketlerinin ardından Türkiye büyük bir acı yaşarken; Göztepe Spor Kulübü tüm dinamikleriyle tek yürek oldu. Taraftarlar ilk günden bu yana Gürsel Aksel Stadı'nda oluşturulan yardım toplama noktalarına akın etti. Yardım malzemesi dolu TIR'lar ve otobüsler her gün deprem bölgelerine gönderiliyor. Her sabah saat 10.00'da başlayan malzeme kabul işlemleri gece yarılarına kadar devam ediyor. Gönüllü taraftarlar ve sivil vatandaşlar depremzedelere yardım gönderebilmek için adeta seferber oldu. 

Göztepe yönetimi, futbolcular ve amatör branş oyuncuları da yardım kampanyalarına büyük destek sağladı. Göztepe'nin eski başkanı ve mevcut yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Stadı'na gelerek İzmirlileri yardım toplama merkezine davet etti. Takım kaptanları Yasin Öztekin, Atınç Nukan ve İsmail Köybaşı da melzemeleri toplayıp kolileyen taraftarlara yardım etti. Hentbol takımının kaptanı Doğancan Ağır ve oyuncu Batuhan Bunyak ile kadın voleybol takımının kaptanı Nazlı Alkan da taraftarlara destek çağrısında bulundu. 

SOUTHAMPTON'DAN MESAJ GELDİ

Göz-Göz Mağazaları'ndan ise deprem bölgesinde yer alan mağdur vatandaşlarımıza kışlık kıyafetler gönderilmeye başlandı. Kulüp, stoğundaki tüm kışlık kıyafetleri depremzedelere ayırdı. Göztepe resmi kulüp hesaplarından ise sürekli olarak malzeme desteği, kan bağışı ve para bağışı yapılaracak resmi hesapların duyurusu yayınlandı. Göztepe hisselerinin yüzde 70'ini elinde bulunduran Sport Republic şirketinin yönettiği İngiltere Premier Lig temsilcisi FC Southampton da Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini iletti. 

ANKERSEN DEVREYE GİRECEK 

İngiliz kulübü, "Kalbimiz Türkiye ile halk ile birlikte" mesajını attı. Mehmet Sepil ayrıca kendi yönettiği şirketin depremden etkilenen vatandaşlar için 5 milyon TL bağış yaptığını, holding çalışanlarının da 1 aylık maaşlarını bağışladığını duyurdu. Sepil'in Göztepe Başkanı, Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen'le de bir görüşme yapacağı, Ankersen'in de deprem bölgesine yardım ve destek göndermeye hazır olduğu ifade edildi.  

GÖZTEPE TARAFTARI HAYATINI KAYBETTİ 

Kahramanmaraş'ta depreme yakalanan bir Göztepe taraftarı ise hayatını kaybetti. Kaldığı otelin yıkılması sonucu enkaz altında kalan Mehmet Kalaycı adındaki taraftar kurtarılamadı. Kulüpten ise taziye mesajı yayınlandı. Mesajda, "Taraftarımız Mehmet Kalaycı'nın deprem felaketinde vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

(FOTOĞRAFLI)


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Depremden etkilenen 10 ilde OHAL ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı TBMM Başkanlığına sunuldu
Depremden etkilenen 10 ilde OHAL ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı TBMM Başkanlığına sunuldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi