İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, İhsaniye ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 esnafın katil zanlısıyla herhangi bir tanışıklığı bulunmuyor. Olayda yaşamını yitiren Ahmet Uzel, Bekir Toprak ve Noman Toprak'ın cenazelerinin cuma namazının ardından memleketleri Kırşehir'de toprağa verileceği açıklandı.

Cenazeler Kırşehir'e Gönderildi

Yabanlı Köyleri Dernek Başkanı İdris Durmuş, kurbanların ailelerinin saldırganla hiçbir bağının olmadığını vurguladı. Durmuş, hayatını kaybeden kişilerin Kırşehir'de sevilen esnaflar olduğunu ve biçerdöver ticaretiyle uğraştıklarını ifade etti.

Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme

Asayiş olaylarında fail ile maktul arasındaki ilişkisizlik, soruşturmanın seyrini etkileyen temel unsurlar arasında yer almaktadır. Adli merciler, bu tür olaylarda şüphelinin akli dengesini ve olay anındaki motivasyonunu detaylı bir şekilde incelemektedir.