İhlas Haber Ajansı (İHA) Amasya muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Nureddin Güçyetmez, şehrin faydasına olacak projelerde kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapmaya özen göstereceklerini açıkladı.

Önceki dönem Amasya Belediye Başkanı ve iş adamı Mehmet Sarı, oda seçimlerinin ardından Güçyetmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşan Güçyetmez, kamu kurumları ve STK’larla güç birliği yaparak Amasya'nın hayrına olan çalışmalarda omuz omuza hareket edeceklerini ifade etti.

Ziyaretler Devam Etti

Amasya iş dünyasının gelişiminin ve il dışındaki güçlü temsilinin önemine değinen Mehmet Sarı, Amasya TSO’nun yeni başkanı ile yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Öte yandan Sarı, TSO ziyaretinin yanı sıra MHP Amasya İl Başkanlığı ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine de bir dizi ziyarette bulundu.

Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme

Ticaret ve sanayi odaları, yerel ekonomilerin gelişimi ve bölgesel ticaretin canlandırılmasında kritik bir rol oynamaktadır. Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki eşgüdüm, şehir genelindeki yatırımların etkinliğini artırmaktadır.