İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, başkentte sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Kontrolden çıkan otomobilin refüje çarparak takla atması sonucu çıkan yangında sürücü araç içerisinde mahsur kaldı.
Kaza Sabah Saatlerinde Meydana Geldi
Facia, sabah saat 05.00 sıralarında Polatlı ilçesi Ankara - Eskişehir Karayolu Ankara istikametinde yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği öğrenilen araç, hızla refüze çarparak devrildi ve kısa sürede alev aldı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.
Ekiplerin Müdahalesi Yetersiz Kaldı
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yapılan incelemelerde, otomobil içinde sıkışan bir kişinin yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Güvenlik güçleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Karayollarında gece ve sabah erken saatlerde görülen sürücü yorgunluğu ve dikkat dağınıklığı, tek taraflı trafik kazalarının en önemli nedenleri arasında yer alıyor. Uzmanlar, bu tür kazaların önlenmesi için hız sınırlarına uyulması ve yola çıkmadan önce dinlenilmiş olunmasının hayati önem taşıdığını vurguluyor.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.