İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Aydın'ın Nazilli ilçesinde freni arızalanan bir cipin şarampole yuvarlanmasıyla ağır bir trafik kazası meydana geldi. Akşam saatlerinde Ovacık Mahallesi'nde yaşanan olayda, sürücü A.D.'nin kontrolünden çıkan 09 PT 526 plakalı araç savrularak ağaca çarptı.
Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Şiddetli çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta yolcu konumunda bulunan 61 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Necati Şahan olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada sürücü A.D. ile birlikte araçtaki M.G., M.A., İ.D. ve M.Ç. yaralandı.
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bağlı jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.
Cenaze Morgda
Olay yerinde Cumhuriyet savcısı tarafından gerçekleştirilen incelemelerin ardından hayatını kaybeden Necati Şahan'ın cenazesi hastane morguna nakledildi. Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Karayolları trafik verilerine göre, özellikle kırsal ve eğimli bölgelerde fren arızaları gibi teknik aksaklıklar ciddi can ve mal kayıplarına yol açabilmektedir. Sürücülerin periyodik araç bakımlarını aksatmaması, bu tür kazaların önlenmesinde hayati bir rol oynamaktadır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.