İhlas Haber Ajansı (İHA) Bayburt muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Bayburt Lisesinin bir önceki eğitim-öğretim yılında yürüttüğü 3 farklı eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projelerde görev alan öğrencilere başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi.
Projelerde Öğrenciler Aktif Rol Aldı
İngilizce öğretmeni Yeşim Tepeli’nin rehberlik ettiği çalışmalarda öğrenciler aktif görev alarak katkı sundu. Üç projenin de ödül almasının ardından okulda belge takdim töreni yapıldı.
Uluslararası Etkileşim Sağlanıyor
eTwinning projeleri, farklı ülkelerdeki okulların dijital ortamda ortak çalışmalar yürütmesine, öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmesine ve kültürler arası etkileşim kurmasına imkân sağlıyor. Ulusal Kalite Etiketi ise çalışmaların belirlenen kalite ölçütlerini karşıladığını belgeliyor.
Okul Müdürü Gökhan Karakurt, öğrencileri ve öğretmen Yeşim Tepeli’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
eTwinning faaliyeti, okulların Avrupa'daki okullar için kurulmuş bir toplulukta ortaklık kurmasını sağlayan önemli bir dijital platformdur. Ulusal Kalite Etiketleri, bu platformda başarılı nitelik sergileyen ve ulusal standartlara uygun bulunan projelere verilmektedir.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.