İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğüyle birlikte saha içi gerilim tırmandı. RAMS Park’taki mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip ilk yarıdaki skor avantajıyla 2-1 kazandı.
Derbi Bitiminde Gerginlik
Karşılaşmanın tamamlanmasının hemen ardından Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu ile Galatasaraylı Roland Sallai arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Kısa süre içinde diğer futbolcuların da müdahil olmasıyla olaylar büyüdü ve yeşil saha bir anda karıştı.
Güvenlik Güçleri Müdahale Etti
Olayların büyümesi üzerine güvenlik görevlileri sahaya girerek kavgayı güçlükle sonlandırdı. Taraflar arasındaki gerginlik yatıştırıldıktan sonra futbolcular, alınan geniş güvenlik önlemleri ve polis koridoru eşliğinde soyunma odasına alındı.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Futbol müsabakalarının ardından yaşanan saha içi olaylar, ilgili federasyonun Disiplin Kurulu tarafından incelenmektedir. Bu tür yüksek rekabet barındıran karşılaşmalarda güvenlik protokolleri ve oyuncu disiplini büyük önem taşımaktadır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.