İhlas Haber Ajansı (İHA) Isparta muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Isparta-Antalya karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsünün devrilmesiyle yaşanan kazada can kaybı ve yaralanmalar meydana geldi.
Kazak Tünelleri Çıkışında Kaza
Edinilen bilgiye göre olay, Isparta-Antalya karayolu Kazak tünelleri çıkışında gerçekleşti. Sürücünün kimliği henüz öğrenilemeyen Buzlu firmasına ait yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi. Gerçekleşen kazada, aracın alt kısmında uyku halinde olduğu belirtilen ve ismi henüz açıklanmayan yedek şoför olay yerinde hayatını kaybetti. Bölgeye sevk edilen sağlık ve kurtarma ekiplerinin kaza yerindeki çalışmaları devam ediyor.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Karayollarında şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan ağır tonajlı araçların güvenliği, Karayolları Trafik Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde sıkı denetimlere tabidir. Tünel çıkışları ve bağlantı yolları gibi kritik geçiş noktalarında sürücülerin hız ve yol şartlarına azami dikkat göstermesi gerekmektedir.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.