DUYGULANDIRAN HEDİYE

Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü 11. sınıf öğrencisi Gözde Şevval Özmen, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in rahmetli kızı Mürüvvet ile birlikte çekilmiş fotoğrafını yağlı boya tekniğiyle tuvale aktardı. Özmen, hazırladığı anlamlı tabloyu Başkan Başdeğirmen’e hediye etti.

2.5 AYLIK EMEK

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi Gözde Şevval Özmen, çalışmayı yaklaşık 2,5 aylık bir sürede tamamladı. Ailesiyle birlikte belediyeyi ziyaret eden genç yetenek, tablonun bugüne kadar yaptığı en duygulu çalışma olduğunu ifade etti. Başkan Başdeğirmen ise çizimin çok başarılı olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

BAŞKANIN AÇIKLAMALARI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Gözde kızımızın tablosu beni çok duygulandırdı" dedi. Tablonun çok özel olduğunu vurgulayan Başdeğirmen, eseri uzun yıllar görebileceği uygun bir yerde sergileyeceğini ifade etti.