İhlas Haber Ajansı (İHA) Elazığ muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Meteoroloji 13’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından kritik bir hava durumu uyarısı yayımlandı.
Yapılan son değerlendirmelere dayandırılan açıklamada, yarın pazartesi günü Elazığ’ın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Yetkililer, beklenen hava olayları sebebiyle vatandaşların tedbirli olmasını istedi.
Olası Riskler İçin Uyarı Yapıldı
Uzmanlar ve yetkili birimler; ani sel, su baskını, dere taşkını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar ve çamur şeklinde yağış gibi oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altını çizdi.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.