İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerinin edindiği son dakika bilgilerine göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da etkili olan yoğun yağışların ardından yazılı bir değerlendirmede bulundu. Kent genelinde hayatı olumsuz etkileyen sel ve su baskınlarına karşı ilgili tüm kurumların harekete geçtiğini belirtti.
Devlet ve Millet Dayanışması Vurgusu
Bahçeli, açıklamasında devletin tüm imkânlarıyla vatandaşların yanında olduğunu ifade ederek, yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını kaydetti. Aziz milletimizin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile bu sürecin atlatılacağını dile getirdi.
Hayatını Kaybedenler İçin Başsağlığı
Sel felaketinde yaşamını yitirenler için taziyelerini ileten MHP Lideri, yaralılara acil şifalar diledi. Sahada fedakârca görev yapan arama-kurtarma ekiplerine, sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine kolaylıklar temenni etti.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Türkiye'de yoğun yağışlar ve altyapı yetersizlikleri, büyükşehirlerde dönemsel sel ve su baskınlarına yol açabilmektedir. Afet durumlarında ilgili bakanlıklar, belediyeler ve koordinasyon merkezleri kriz masaları oluşturarak müdahale çalışmalarını yürütmektedir.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.