PESİAD Tedarikçi Günleri İş Dünyasını Pendik’te Bir Araya Getiriyor
Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından ikincisi düzenlenecek PESİAD Tedarikçi Günleri, 21 Ekim 2026 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Pendik’te kapılarını açacak.
İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) tarafından bu yıl ikincisi hayata geçirilecek olan PESİAD Tedarikçi Günleri, üretici firmalar ile satın alma profesyonellerini aynı platformda buluşturmaya hazırlanıyor. Etkinlik, 21 Ekim 2026 Çarşamba günü 10.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Marriott Hotel Pendik’te ziyaretçilerini ağırlayacak. Kayıt işlemlerinin saat 09.30’da başlaması öngörülürken, katılımcı firma temsilcileri arasında ikili görüşmelerin yapılacağı bildirildi. Açılış ve protokol konuşmalarının saat 11.00’de gerçekleştirileceği kaydedilirken, organizasyonun PESİAD üyelerinin yanı sıra tüm sektör profesyonellerine açık ve ücretsiz olduğu belirtildi.
Haber Kaynağı:
Haber içeriği ve/veya medya materyalleri(fotoğraf, video) İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından sağlanmıştır. Yayınlayan: NET HABER Editör Masası (AI Editoryal Katkısıyla).
Editöryel Şeffaflık:
Bu haberde Tanyu Sezeray tarafından editöryel düzenlemeler yapılmıştır. Haberin anlamından veya bağlamından farklılaştığını düşünüyorsanız iletişime geçiniz. Tanyu Sezeray - Editör onayıyla yayınlanmıştır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.