Trabzon'da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapan şahıs geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, sağlık memuru Serdar Aydın (45) dün akşam arkadaşlarıyla gittiği halı saha maçı sonrasında evine döndü. Evinde otururken birden fenalaşan ve yere yığılan Aydın, eve çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aydın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aydın'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
İHA
Sağlık memuru kalbine yenildi
Trabzon'da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapan şahıs geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Fotoğraflar
1 görselHaber Kaynağı:
Haber içeriği ve/veya medya materyalleri(fotoğraf, video) NetHaber Arşiv (NetHaber) tarafından sağlanmıştır. Yayınlayan: NET HABER Editör Masası (AI Editoryal Katkısıyla).
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.