• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Hatayspor Teknik Direktörü Demirel, herkese umut olmak istediklerini söyledi:
Spor
Yayınlanma: 19 Temmuz 2023 - 00:52

Hatayspor Teknik Direktörü Demirel, herkese umut olmak istediklerini söyledi:

"Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya çalışıyorum"

Spor
19 Temmuz 2023 - 00:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yeni sezon öncesinde herkese umut olmak istediklerini belirterek, "Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya çalışıyorum." dedi.

Demirel, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu fikstür çekiminin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tüm kulüplere başarılar diledi.

Hatayspor olarak her ilde, her statta Türk futboluna yakışır şekilde mücadele edeceklerini belirten Demirel, depremin ardından hayata tutunmak ve bölge halkına umut olmak gerektiğini söyledi.

Ligde ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Demirel, şöyle konuştu:

"Lige tutunmaya çalışacağız. Düşmüşüz, kalmışız önemli değil, her şeyden önemlisi oradaki insanlara umut olmak. Futbol büyük bir organizasyon. Biz evimizi ayağa kaldırabiliyorsak, herkese umut olmak istiyoruz. Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya çalışıyorum ve inşallah depremzedelere bir nebze umut olabilirim."

- "Futbola başladığım ilk günden daha fazla heyecanım var"

Bu sezon maçlarını oynayacakları Mersin'de büyük destek gördüklerini dile getiren Demirel, Mersin halkı için formalardan birini lacivert-kırmızı yaptırdıklarını bildirdi. Demirel, "Ama bundan sonra her gittiğimiz statta Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır. Misafirperverlik yapacaklardır. Biz de elimizden geldiğince hem Türk insanına hem Türk futboluna layık olacak şekilde mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Demirel, Hatay ve Hatayspor'un her zaman kendisi için ayrı bir yeri olacağını, bu nedenle sezon başında gelen teklifleri değerlendirmeyip takımdan ayrılmadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Hatayspor benim için hep en üst seviyede olacaktır. Orada çok insan tanıdım, tanıdığım çok insanı kaybettim. Hem onları unutmamak hem de Hataylıları, 11 ilimizdeki depremzedeleri ayağa kaldırmak adına burada kaldım. Çok heyecanlıyım. Futbola başladığım ilk günden daha fazla heyecanım var. İnşallah oradaki insanlara umut olmak adına elimden geleni yapacağım."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Son Haberler
Tekirdağ'da gece asayiş uygulaması: 53 kişi sorgulandı
Tekirdağ'da gece asayiş uygulaması: 53 kişi sorgulandı
Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
Bingöl'de trafik kazası: 8 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 8 yaralı
Yağışlar kenti esir aldı, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Erzincan yolları kapandı
Yağışlar kenti esir aldı, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Erzincan yolları...
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Aranan şahıs polisi görünce 4. kattan atladı
Aranan şahıs polisi görünce 4. kattan atladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi