• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Hepsiburada, deprem bölgesine yönelik programının ilk 6 aylık sonuçlarını açıkladı
Ekonomi
Yayınlanma: 05 Ekim 2023 - 15:01
Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 15:01

Hepsiburada, deprem bölgesine yönelik programının ilk 6 aylık sonuçlarını açıkladı

Ekonomi
05 Ekim 2023 - 15:01
Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 15:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hepsiburada, deprem bölgesine yönelik programının ilk 6 aylık sonuçlarını açıkladı
Hepsiburada, 6 Şubat 2023 ve sonrasında gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir, kalıcı refahın sağlanmasını desteklemek için hayata geçirdiği "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programının Mart-Eylül 2023 dönemini kapsayan ilk 6 aylık sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre, bölgedeki KOBİ ve esnafın Hepsiburada üzerinden ticaret hacmi 1,9 Milyar TL olurken, altı ayda bölgede bin 700 yeni işletme Hepsiburada ile e-ticarete başladı. 

KOBİ, esnaf ve aile işletmelerinin, girişimci kadınların ve kadın kooperatiflerinin desteklenmesi; bölgenin e-ticaret ve lojistik kapasitesinin artırılması; istihdam artırıcı hizmet ve faaliyetlerin bölgeye kaydırılmasının yanı sıra çocuklara ve ailelere eğitim ve sosyal destekleri kapsayan programla bölgedeki aktif satıcıların Hepsiburada üzerinden ulaştığı net ciro 1,9 milyar TL oldu. Program kapsamında bölgede faaliyet gösteren aktif satıcıların toplamı altı ay sonunda 15 bini, toplam ürün satışı 4,7 milyon adedi, net sipariş sayısı ise 2,8 milyonu geçti.  

PLATFORM ÜZERİNDE 2 BİN 980 GİRİŞİMCİ KADIN SATIŞ YAPTI 

2017'den itibaren yürüttüğü "Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı" ile kadın girişimcileri teknoloji gücüyle destekleyen Hepsiburada, deprem bölgesinde faaliyet gösteren girişimci kadınlar ve kadın kooperatiflerine de destek vermeye devam ediyor. Deprem bölgesinde faaliyet gösteren ve Hepsiburada platformu üzerinden satış yapan 2 bin 980 girişimci kadın ve kadın kooperatifleri deprem felaketinin ardından ilk 6 ayda gerçekleşen ticaret hacmi 124 milyon TL'ye ulaştı.  

HEPSİBURADA'DAN DEPREM BÖLGESİ SATICILARINA DİJİTAL PAZARLAMA DESTEĞİ  

Hepsiburada "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programı kapsamında ayrıca bölgede faaliyet gösteren satıcıların satış gelirlerini yukarıya çekebilmek için dijital pazarlama desteği de gerçekleştirdi.   Bu destek ile beraber deprem bölgesindeki Hepsiburada satıcılarının ürünleri internette reklam olarak kullanıcılara gösterilerek, bölgedeki satıcıların ürünleri ön plana çıkarılıyor. Bu sayede satıcıların satışlarının artmasını sağlanıyor. Yapılan internet reklamları aracılığıyla deprem bölgesinde faaliyet gösteren 552 satıcının sayfasına ek 635 bin trafik yönlendirme gerçekleştirilirken reklamlardan önceki döneme kıyasla deprem bölgesinde trafik yönlendirilen satıcıların ürün satış adedinde yüzde 28, siparişlerinde ise yüzde 27'lik yükseliş gözlemlenirken, satıcıların gelirlerinde ek 6,6 milyon TL'lik artış yaşandı. 

E-TİCARET İHTİSAS MERKEZİ ADANA'DA HİZMETE GİRERKEN, HATAY İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Hepsiburada, bölgede e-ticaret ekosisteminin büyüyüp gelişmesi ve küçük işletmelerin ofis, stok, lojistik, pazarlama, müşteri hizmetleri ve eğitim ihtiyaçlarına yanıt vermesi amacıyla 'E-Ticaret İhtisas Merkezleri' projesini de hayata geçirdi. 3 farklı şehirde kurulacağı açıklanan E-Ticaret İhtisas Merkezleri'nin ilki temmuz ayında Adana'da açıldı. İkinci merkezin ise Hatay'da açılması üzere çalışmalara başlandı. Firma, Adana'da açılan E-Ticaret İhtisas Merkezi'nde mevcut satıcıların yanında olmayı sürdürürken, bölgede e-ticarete yeni başlayacak satıcılar için de eğitimler ve programlar düzenleniyor. Bu doğrultuda bölgedeki e-ticaret ekosisteminin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen eğitimlerine binden fazla satıcı katıldı. 

Ayrıca Hepsiburada, "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında deprem bölgesindeki çocuklar için gerçekleştirdiği etkinlikler ile bugüne kadar bölgedeki 3 bin 500'den fazla çocuğa ulaştı. 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına taşıdı
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına taşıdı
Antalya halinde bayram denetimi: Faturalar ve künyeler tek tek incelendi
Antalya halinde bayram denetimi: Faturalar ve künyeler tek tek incelendi
Kaymakam Dalak'tan üreticiye destek
Kaymakam Dalak'tan üreticiye destek
İnegöl tarımı el birliği ile güçleniyor
İnegöl tarımı el birliği ile güçleniyor
Son Haberler
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına taşıdı
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına...
Adıyaman'da '4. En Özel Şenlik' düzenlendi
Adıyaman'da '4. En Özel Şenlik' düzenlendi
Hayat Hastanesi'nden Bursaspor'a destek ziyareti
Hayat Hastanesi'nden Bursaspor'a destek ziyareti
Antalya halinde bayram denetimi: Faturalar ve künyeler tek tek incelendi
Antalya halinde bayram denetimi: Faturalar ve künyeler tek tek incelendi
Anne ayı, yavrularını emzirdikten sonra mağarada uyudu
Anne ayı, yavrularını emzirdikten sonra mağarada uyudu
Evinde ölü bulundu
Evinde ölü bulundu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi