• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Hepsiburada, TBF'ye sponsor oldu
Spor
Yayınlanma: 07 Haziran 2023 - 12:33
Güncelleme: 07 Haziran 2023 - 12:36

Hepsiburada, TBF'ye sponsor oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Hepsiburada arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Spor
07 Haziran 2023 - 12:33
Güncelleme: 07 Haziran 2023 - 12:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türkiye Basketbol Federasyonu ile Hepsiburada arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Hepsiburada arasındaki sponsorluk imza töreni, İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, TBF yöneticileri, A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, milli takım oyuncuları ve davetliler katıldı.

Hidayet Türkoğlu: "Bizim için çok anlamlı olan birliktelik"

Anlaşmanın ardından Hidayet Türkoğlu ve Nilhan Onal Gökçetekin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Anlaşmayla ilgili konuşan Hidayet Türkoğlu, "Ülkemizin yerli ve milli e-ticareti anlamında yapmış olduğumuz, bizim için çok anlamlı olan birlikteliği sizlerin önünde imzalamış olmamız, bizi daha mutlu etti. Başta Nilhan hanıma, sonra bütün ekibe, Türk basketbolunu tercih ettikleri için, bizimle birlikte iş birliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin bizim için çok değerli. Biz her yaptığımız anlaşmanın hiçbir zaman ekonomik olarak bakmadık. Her zaman değerli markanın birbirimize katacağı değeri ön plana koyan bir federasyon olduk. İnşallah bu süreçte birlikte güzel başarılar elde ederiz. Buradaki birlikteliğimizin daha uzun süre olması için inşallah güzel iş birlikler yapar ve iki ailenin de mutlu olduğu süreçle karşılaşırız. İki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

"Temennimiz milli takımımızın tüm ülkeyi mutlu edecek güzel sonuçlar elde etmesi"

Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası hakkında konuşan Türkoğlu, "Biz zaten federasyon olarak, milli takımlar olarak hedefimiz her zaman bu tip organizasyonlarda olmaktır. Öncelikle kadın milli takımımızı tekrar Avrupa Şampiyonası'nda boy göstereceği için kutluyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdiklerine inanıyorum. Buradaki temennimiz her anlamda, başta antrenörümüz ve daha tüm sporcularımızın yanında olduğumuzu dile getirmek istiyoruz. İnanıyoruz ki sahaya çıktıkları zaman, formanın anlamını, değerini biliyorlardır. Uluslararası turnuvalarda bunun anlamı biraz daha artacaktır. Gönlümüzden geçen milli formanın en üst seviyelerde boy göstermesidir. Temennimiz milli takımımızın tüm ülkeyi mutlu edecek güzel sonuçlar elde etmesi. Yönetim olarak, sponsorlarımızla birlikte takımımızın yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Basketbol Süper Ligi'nde play-offların çekişmeli geçtiğini belirten Başkan Türkoğlu, tüm takımlara başarılar diledi.

6 Şubat'ta Türkiye'nin en büyük felaketlerinden birini yaşadığını vurgulayan Hidayet Türkoğlu, "Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden bir tanesi. Gerek TBF olarak depremin ilk gününden beri gücümüz yettiğince oradaki vatandaşlarımıza destek olmaya çalıştık. Ekip arkadaşlarımız bununla ilgili de şu an çalışmalar yürütüyorlardır. Bununla ilgili günlerde gereken açıklamalar yapılacaktır" dedi.

Nilhan Onal Gökçetekin: "Verdiğimiz destekten dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz"

Heyecanlı mutlu ve olduklarını belirten Nilhan Onal Gökçetekin, "Türkiye'nin e-ticaret milli takımı Hepsiburadası olarak Türkiye Basketbol şampiyonlarımıza verdiğimiz destekten dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Sporun en önemli başarı faktörleri hız, azim, rekabet gücü, çalışkanlık. E-ticaretin milli takımı olarak, basketbolumuzla ortak değerlere sahip. Bizim için çok gurur verici, çok onurlandırıcı bir başlangıç. Şirketimiz Nasdaq'ta ülkemizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz, hem ticarette, teknolojide liderliğini gösterecek, Türk basketboluna böyle küçük de olsa katkıda bulunacağız. O yüzden heyecanlı ve mutluyuz" diye konuştu.

"Kadın milli takımımıza güveniyorum"

A Milli Kadın Basketbol Takımı'na güvendiğini söyleyen Gökçetekin, "Biz de kadın girişimci tarafından kurulduk. Bir kadın CEO tarafından yönetilen, Türkiye'yi Nasdaq'ta temsil eden tek şirketiz. 41 bin kadın girişimci yetiştirdik. Kadın milli takımımıza güveniyorum. Onlarla çok gurur duyuyorum. Bayrağımızı hazırlık maçlar da bile gururlandırdılar. Kadınlara tuttuğumuz bu ışıkla, basketbolla, girişimle ülkemizi çok büyük değer yaptığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Uzun vadeli bir birliktelik düşündüklerini söyleyen Nilhan Onal Gökçetekin, "Türkiye'de e-ticareti biz kurduk, biz ilerletiyoruz. Biz girdiğimiz hiçbir şeyi kısa vadeli düşünmüyoruz. İnşallah çok uzun vadede, Türkiye'de basketbol yaygınlaşmasını, basketbol milli takımlarımızın bayrağımızı gururla dalgalandırmasını, e-ticaretin milli takımı olarak destekleyeceğiz" dedi.

Depremin ardından bölgeye 24 saat içinde 120 tırla yola çıktıklarını aktaran Nilhan Onal Gökçetekin, "3 şehirde hala depoların yönetimini, bakanlığımız adına biz yapıyoruz. Oradaki satıcılarımızın, ücretsiz, komisyonsuz aylarca satışını yaptık. 10 girişimci, 5 bin kadın girişimci yetiştireceğimize, 10 milyarlık ticaret hacmi yapacağımıza 2 yıllık program açıklandık, söz verdik. Önümüzdeki günlerde ilk e-ticaret ihtisas merkezimizi kurmak için Adana'da olacağım. 1500 çalışanım hala bölgede. Çalışmaya devam ediyoruz. Uzun vadede bölgede olacağız. Bizden destek istenen şeyleri çözeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Ardıç: "Ankara'da havalimanını merkeze bağlayacak bir metro hattına acil ihtiyacımız var"
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Ardıç: "Ankara'da havalimanını merkeze bağlayacak bir metro hattına acil ihtiyacımız var"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi