• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Hüseyin Eroğlu: "11 yıl sonra gelen şampiyonlukla sözümüzü yerine getirdik"
Spor
Yayınlanma: 19 Nisan 2023 - 17:41
Güncelleme: 19 Nisan 2023 - 17:43

Hüseyin Eroğlu: "11 yıl sonra gelen şampiyonlukla sözümüzü yerine getirdik"

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 11 yıl sonra gelen Süper Lig'e yükselme başarısını göstererek, taraftarlara ve camiaya verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

Spor
19 Nisan 2023 - 17:41
Güncelleme: 19 Nisan 2023 - 17:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 11 yıl sonra gelen Süper Lig'e yükselme başarısını göstererek, taraftarlara ve camiaya verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in lideri ve Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takımı olan Samsunspor, 23 Nisan Pazar günü oynanacak Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde sürdürdü.

Hüseyin Eroğlu'na antrenman öncesi bir taraftar tarafından maket takım otobüsü hediye edilirken, divan kurulu üyeleri tarafından da çiçek verildi. Süper Lig'e çıkmalarına rağmen kapalı gişe oynanacak Ankara Keçiörengücü maçına da 3 puan almak için çıkacaklarını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Lig devam ediyor. 1 ayda 8 maç oynadık. Şimdi ise 10 gün sonra ilk maçımıza çıkacağız. Nasıl ki bütün maçlara en iyi şekilde hazırlandıysak buna da öyle hazırlandık. Maçlar bizi ilgilendirmese de diğer takımları ilgilendiriyor. Çıkacağız, kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Kazanmak için oynayacağız. Oyuncularımızı da ona göre hazırlanıyoruz. Keçiörengücü takımı play-off içerisinde olmaya çalışan bir takım. Konsantrasyonumuzu, maç hazırlığımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Diğer maçları nasıl oynadıysak bu maçı da öyle oynayacağız" dedi.

"3 puan şampiyonluğumuzu garantileyecek"

Kalan 3 maçta alacakları 3 puanın kendilerini lig 1.'si olarak tescilleyeceğine değinen Hüseyin Eroğlu, "Hedefimiz Süper Lig'e yükselmekti. Bunu başardık. Belki taraftarımızla oynadığımız bir maçtan sonra, kazandıktan sonra şampiyon olsak durum farklı olabilirdi. Ama sonuçta elde ettiğimiz başarı önemli bir başarı. 11 yıl aradan sonra Samsun şehrinin Süper Lig'de olması önemli. Zaten yeri de orasıydı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Kazanmak istiyoruz çünkü alacağımız 3 puan bizim ligi 1. Sırada bitirmemizi sağlayacak. Belki de 6 hafta önce şampiyonluğu kazanan başka bir takım da yoktur. 12 Nisan'da biz bunu elde ettik ve mutluyuz. En azından verdiğimiz sözü yerine getirdik" diye konuştu.

"Genç oyuncuları değerlendirebiliriz"

Kalan haftalarda form durumuna göre genç oyuncuları değerlendirebileceklerini dile getiren Eroğlu, "Bizim maçlarımız devam ediyor. Sonuçta zaten biz buraya gelene kadar bünyemizdeki genç oyuncularımızla zaten oynadık. İşte Yunus Emre Çift, Muhammed Ali Özbaskıcı gibi, Polat Yaldır'a şans verdik. Süreçte bu maça da güçlü kadromuzla çıkacağız. Tabii ki bundan sonraki süreçte 2 maçımız kalıyor ama sonuçta kadromuzda oynayan oyuncularımızdan da onların da performansı bizim için önemli. Denizli'ye gideceğiz ve arkasından da Bodrumspor maçı var. Aslında baktığınız uzun bir süreç var. Ayda 8 maçın ardından fikstür 10 günde 1 maça düşüyor. Bu süreçte tabii ki genç oyuncularımızı değerlendirebiliriz. Akademi takımımız da 2. oldu ve üst lige yükseldi. Orada da takip ettiğimiz oyuncularımız var. Gelecekte zaten akademi oyuncularımızın A takım formasını giyeceği ortamlar oluşacak. Ama biraz sabır gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Taraftarlar kutlama için sabırsızlanıyor"

Maç sonu yapılacak kutlamalar hakkında da konuşan Eroğlu, şunları söyledi:

"Süper Lig'e çıkmamız kesinleşince bir kutlama gerçekleşti meydanda. Taraftarlar maçta da kutlamak için sabırsızlanıyorlar. Takımlarıyla birlikte olacaklar, kutlayacaklar. Bununla ilgili bir hazırlıklara devam ediyor. Biz de işimize konsantre olup, bir yandan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllarca beklenen an geliyor. Sonuçta Süper Lig'deyiz. Kupayı taraftarımıza getirme sözü vermiştir. Onlar da sabırsızlıkla eğlenmeyi bekliyorlar. İnşallah Keçiörengücü maçı sonrasında keyifli, çok güzel bir eğlence gerçekleşecek."

Samsunspor 23 Nisan Pazar günü saat 13.30'da sahasında Ankara Keçiörengücü'nü ağırlayacak.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Son Haberler
Çorum Valisi Ali Çalgan: "Hasar büyük ama sevincimiz o ki can kaybımız yok, çok şükür"
Çorum Valisi Ali Çalgan: "Hasar büyük ama sevincimiz o ki can...
Hemzemin geçitteki feci kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Hemzemin geçitteki feci kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Gürcistan'da feci kaza: 7 ölü
Gürcistan'da feci kaza: 7 ölü
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Çanakkale'de piyasa değeri 51 milyon TL'lik uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheli tutuklandı
Çanakkale'de piyasa değeri 51 milyon TL'lik uyuşturucu ele...
Akşener: O masaya oturmam için, jet hızıyla ikna eden Mansur Yavaş oldu
Akşener: O masaya oturmam için, jet hızıyla ikna eden Mansur Yavaş oldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi