• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İçişleri Bakanı Soylu, ASKON Genel Merkezi ziyaretinde konuştu:
Genel
Yayınlanma: 11 Mayıs 2023 - 16:48

İçişleri Bakanı Soylu, ASKON Genel Merkezi ziyaretinde konuştu:

"Yüzyılda gelebilecek bir liderle beraber daha çok yürüyecek yolumuz var. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz"

Genel
11 Mayıs 2023 - 16:48
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yüzyılda gelebilecek bir liderle beraber daha çok yürüyecek yolumuz var. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Soylu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi ziyaretinde yaptığı konuşmada, yıllarca batının tekelinde kalan bazı derneklerin ve üniversitelerin, kendi işlerini yapmak yerine siyaset belirleyen vesayet kurumlarına döndüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara geldiği tarihten itibaren batının sindiği bütün kurumları tasfiye ettiğini dile getiren Soylu, şöyle devam etti:

"Tayyip Erdoğan Türkiye'nin istismar alanlarını kapattı. İnsanların dindar olunca ülkeyi yönetebilecekleri gerçeğini Türkiye'yle buluşturdu. Türkiye'de insanların rahat bir şekilde bir ayrıma gitmeden 'ben Kürt'üm' diyebilme imkanını ortaya koydu. Türkiye'de Alevilerin hiçbir mezhep ayrışmasına karışmadan 'Ben Aleviyim' diyebilecekleri çizgiyi bir insanın kendini ifade edebileceği en doğal hakkıyla sağladı. Bunlar Türkiye'de büyük zihniyet devrimleridir."

Türkiye'de 20 yıldır yapılan yatırımlardan ve gelişen sektörlerden bahseden Soylu, bu yatırımların sadece ülkeye değil coğrafyaya da faydalı olduğunu vurguladı.

- "Terörden temizlenen yerlerde madenler çıkıyor"

Soylu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörün de tasfiyesiyle kömür madenlerinin yeniden faaliyete geçtiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Biraz önce Lice'de gene kahraman evlatlarımız iki teröristi daha etkisiz hale getirdi. Depremden üç gün önce Cudi Dağı'nın Tuşimiya Vadisi vardır. Tuşimiya Vadisi 40 yıldır terörün egemenlik kurduğu bir alandı. Vahşi, zor, dar bir vadi. Bir helikopterimiz buraya indi. Oradan biz pervanelerini sökerek helikopterleri vinçle kaldırarak çıkarttık. Operasyondan bir gün sonra Tuşimiya Vadisi'ne gittim, orası artık tertemizdi. Elimi yere attım ve 6 bin 500 kilo kalori kömür çıktı. Yerin üzerinde altında değil. Hakkari'nin tüm dağları çinkoyla kaplı."

- "At pazarlığı gibi milletvekilliği, bakanlık pazarlıkları yaptıkları ortada"

Bakan Soylu, Türkiye Yüzyılı'nın daha yeni başladığını, yapacak çok işleri olduğunu ifade etti.

İşlerin hiç kolay olmadığını, sadece ülke için el isteyen herkese yardım ettiklerini ama hiçbir bahaneye sığınmadıklarını dile getiren Soylu, şunları kaydetti:

"Yüzyılda gelebilecek bir liderle beraber daha çok yürüyecek yolumuz var. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hepinizin üzerine büyük sorumluluk düşmektedir. Söyleyeceğim şudur, önümüzdeki pazar seçim var, millet kararını verecek. Hepimiz her şeyi söyledik, her şey ortada. Bizim karşımızda olanların Türkiye'ye ne vadettikleri ne ortaya koydukları, eski Türkiye'nin özlemleri içerisinde bir istikrarsızlık, koalisyon heveslerinin olduğu apaçık ortada. Şu andaki çatışmalarını bile seçimin sonucuna bıraktıkları söylemleri apaçık ortada. At pazarlığı gibi milletvekilliği, bakanlık pazarlıkları yaptıkları apaçık ortada. Bir taraftan Kuzey Irak'ta ve Kuzey Suriye'yi orayı terör devletine bırakacakları ve bu bunu alenen açıkladıkları, söyledikleri ortada. Bir taraftan Türkiye'nin yıllardan beri canını yakmış Apo'yla Selo'nun serbest bırakabilecekleri ortada."

Soylu, Millet İttifakı'nın yeniden FETÖ'yü devletin içerisine koyacağını, Amerika'daki firarileri Türkiye'ye getirerek devlete yerleştireceklerini söyledi.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Ayvalık'ta fen lisesi özlemi sona erdi
Ayvalık'ta fen lisesi özlemi sona erdi
En değerli çocukların en özel günlerinde velilerin gösterisi alkış topladı
En değerli çocukların en özel günlerinde velilerin gösterisi alkış...
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden...
Cezaevi firarisi yakalandı
Cezaevi firarisi yakalandı
Kansere çare ararken trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti
Kansere çare ararken trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti
Marmaris'te Berkay sahne alacak
Marmaris'te Berkay sahne alacak

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi