• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İçişleri Bakanı Soylu, Bayrampaşa'da halka hitap etti:
Genel
Yayınlanma: 28 Nisan 2023 - 20:12

İçişleri Bakanı Soylu, Bayrampaşa'da halka hitap etti:

"Bu ülkede eskiden Amerika'nın büyükelçisi bir laf söylediği zaman herkes endişelenirdi, yöneticilerin ayakları titrerdi. Şimdi bırakın Amerika büyükelçisinin sözlerini, Allah'a şükürler olsun şu anda Amerika'nın başkanı bir şey dediğinde sallamayan bir Türkiye var"

Genel
28 Nisan 2023 - 20:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu ülkede eskiden Amerika'nın büyükelçisi bir laf söylediği zaman herkes endişelenirdi, yöneticilerin ayakları titrerdi. Şimdi bırakın Amerika büyükelçisinin sözlerini, Allah'a şükürler olsun şu anda Amerika'nın başkanı bir şey dediğinde sallamayan bir Türkiye var." dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Soylu, Altıntepsi Mahallesi Arda Turan Caddesi'nde vatandaşlarla buluştu. Buradaki platformda halka hitap eden Soylu, ülkenin kahramanlarına sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Soylu, teröristlerden temizlenen Gabar Dağı'nda günde 8 bin 900 varil petrol çıktığını, 3 gün önce Türkiye'nin en büyük rezervlerinden birisinin bu bölgede bulunduğunu söyledi.

Türkiye'nin son yıllarda büyük imtihanlardan geçtiğini belirten Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm engelleme çabalarına rağmen birçok hizmeti hayata geçirdiğine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşanan badirelere rağmen gemiyi büyük dalgalara teslim etmediğini, karaya oturtmadığını dile getiren Soylu, "Tam tersi her dalgadan aldı, selamete götürdü." dedi.

Türkiye'nin istikrarını bozmak, istikametinden saptırmak için yapılan girişimlerin akamete uğratıldığına değinen Soylu, "Bu ülkede eskiden Amerika'nın büyükelçisi bir laf söylediği zaman herkes endişelenirdi, yöneticilerin ayakları titrerdi. Şimdi bırakın Amerika büyükelçisinin sözlerini, Allah'a şükürler olsun şu anda Amerika'nın başkanı bir şey dediğinde sallamayan bir Türkiye var." ifadelerini kullandı.

Soylu, Afganistan, Pakistan, Suriye ve Irak gibi ülkelerdeki iç karışıklığın sebebinin ABD olduğunu aktarırken, "Hepsine Amerika elini soktu. Çünkü Türkiye'nin güçlenmesini istemiyorlar. Osmanlı'nın kendine bıraktığı mirası canlandırmasını istemiyorlar." değerlendirmesini yaptı.

Mardin'de bugün güvenlik güçlerinin teröristlerle çatışma içerisine girdiğini kaydeden Soylu, "86 terörist kaldı. İzlerini bulup bulup, onlara bu ülkenin 40 yıldır kanını emdikleri için cevabını veriyoruz. Bu 86 teröristi Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim 2023'te bitirmek bizim boynumuzun borcudur." diye konuştu.

ABD'nin 14 Mayıs'ta Türkiye'de siyasi darbe planladığını dile getiren Soylu, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilerek bu planı bozacağını belirtti.

Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ekrem İmamoğlu'nun insana dokunan hiçbir hizmete imza atmadığını kaydetti.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından vatandaşlara karanfil dağıttı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP İlçe Başkanı İsmail Arslan, AK Parti 2. Bölge milletvekili adayı Büşra Paker de programda selamlama konuşması yaptı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Adıyaman-Çelikhan yolu şehir geçişi çalışmaları başladı
Adıyaman-Çelikhan yolu şehir geçişi çalışmaları başladı
MB Başkanı Karahan: "Eflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26, 2027 yıl sonunda ise yüzde 15 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz"
MB Başkanı Karahan: "Eflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26, 2027...
Eskişehir'in genç nüfusu ülke ortalamasının altında
Eskişehir'in genç nüfusu ülke ortalamasının altında
Adıyaman'da şehircilikte yeni dönem: "Kırmızı Kot" uygulaması
Adıyaman'da şehircilikte yeni dönem: "Kırmızı Kot"...
Kütahya Tarım Fuarı açıldı
Kütahya Tarım Fuarı açıldı
Erbakan: PKK, FETÖ, LGBT, dış güçler, bütün sol, sosyalist, komünist, ateist unsurlar bir araya toplanmışlar 
Erbakan: PKK, FETÖ, LGBT, dış güçler, bütün sol, sosyalist, komünist, ateist unsurlar bir araya toplanmışlar 

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi