• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İçişleri Bakanı Soylu, Gaziosmanpaşa'da konuştu:
Genel
Yayınlanma: 07 Mayıs 2023 - 00:34

İçişleri Bakanı Soylu, Gaziosmanpaşa'da konuştu:

"Ekrem İmamoğlu şimdi de başkan yardımcısı olacakmış. İstanbul'da ne yaptın? 4 yıldır bana bir şey söyleyin. İstanbullu bozuk otobüsleri ittiriyor, bozuk otobüsler bir yerde kalıyor, yürümeye başlıyor insanlar. İstanbul'a 4 yıldan beri iyi spor yaptırıyor"

Genel
07 Mayıs 2023 - 00:34
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ekrem İmamoğlu şimdi de başkan yardımcısı olacakmış. İstanbul'da ne yaptın? 4 yıldır bana bir şey söyleyin. İstanbullu bozuk otobüsleri ittiriyor, bozuk otobüsler bir yerde kalıyor, yürümeye başlıyor insanlar. İstanbul'a 4 yıldan beri iyi spor yaptırıyor." dedi.

Gaziosmanpaşa'da Pazariçi Mahalle Buluşması'na katılan AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Soylu, İstanbulluyla buluşacak ve sadece bir miting yapmayacak, aynı zamanda tam 21 yılın muhasebesini gerçekleştirecek, "Türkiye Yüzyılı"nı anlatacak, dünyaya, mazluma, mağdura, ülkesinin insanına, gencine, kadınına, esnafına, çiftçisine, işçisine memuruna umut verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi.

Soylu, terörle, uyuşturucuyla, trafik kazalarıyla, göçmen kaçakçılığıyla, FETÖ'yle, DEAŞ'la, DHKP/C'yle mücadele ettiklerini ve ''PKK'nın mezarını kazdıklarını'' vurguladı.

Bakan Soylu, ayrıca Recep Tayyip Erdoğan'ın 85 milyonun cumhurbaşkanı, devletin de 85 milyonun devleti olduğunu kaydetti.

- "O malımız FETÖ'dür, onu da oradan alacağız inşallah"

Amerika'nın kendisini yasaklı ve "istenmeyen adam" ilan ettiğini belirten Soylu, "50 bin defa yasak koydu. 50 bin defa istenmeyen adam oldum. Ben bay bay Kemal gibi Amerika'nın çocuğu değil, bu milletin evladıyım. Bir de 'Oradaki mallarına yasak koydum, yani el koydum.' dedi. Benim Amerika'da bir malım yok ki. Ne Amerika'da malım olacak. Ben de onlara bir açıklama yaptım, 'Benim Amerika'da herhangi bir malım yok ama bizim bildiğimiz bir malımız var.' Malın ne olduğunu biliyorsunuz değil mi; O malımız FETÖ'dür, onu da oradan alacağız inşallah." diye konuştu.

- "Amerikalı generalleri o taziyeye salya sümük ağlayarak göndereceğiz"

Soylu, Amerika'nın, Hakkari'nin altında Hakurk'ta, öteki tarafta Hatay'ın altında Afrin'de terör koridoru kurmak istediğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimlerle? Kendi generalleri orada. Binlerce tır silah yardımı yapıyor, eğitim yapıyor. Tayyip Erdoğan buna müsaade etmedi. Pençe-Kilit, Zeytin Dalı Harekatı'nı yaptık. Yetmedi, onun üstüne Barış Pınarı'nı, Barış Kalkanı'nı yaptık. Bütün bunları gerçekleştirince terör örgütlerini oradan silip attık mı? Amerika'nın generalleri, biz orada teröristleri etkisiz hale getirdiğimiz zaman taziyeye, başsağlığına gidiyorlar PKK'ya, gördünüz mü? Bir evladınız olarak söylüyorum, Allah nasip edecek, siz 14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden yetki vereceksiniz, o Amerikalı generalleri o taziyeye salya sümük ağlayarak göndereceğiz inşallah."

Dağlarda terörist sayısının 85 olduğunu söyleyen Soylu, o dağların hepsini bildiğini, 85 teröristin Cumhuriyet'in yüzüncü yılını göremeyeceklerinin altını çizdi.

İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 yıl belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki çalışmalarını anlatan Soylu, Erdoğan'ın bu ülkede milleti için devrim yaptığını, İstanbul'da da büyük hizmetlerin altına imza attığını vurguladı.

Soylu, "Tayyip Erdoğan 4 yılda demin anlattıklarımı yaptı. Ekrem İmamoğlu şimdi de başkan yardımcısı olacakmış. İstanbul'da ne yaptın? 4 yıldır bana bir şey söyleyin. İstanbullu bozuk otobüsleri ittiriyor, bozuk otobüsler bir yerde kalıyor, yürümeye başlıyor insanlar. İstanbul'a 4 yıldan beri iyi spor yaptırıyor." dedi.

- "Tayyip Erdoğan bu ülkenin başında oldukça ne Apo ne de Selo serbest kalacak"

Vatandaşlara seslenen Soylu, "Allah'ın izniyle göreceksiniz, 14 Mayıs akşamı bu ülkede, temiz, pak oylarınızla Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı seçilecek. Kemal'e bu millet, 'Bay bay Kemal.' diyecek. 'Tayyip Erdoğan gitsin.' diyenler, 'Terör devleti kuracağız.' diyorlar. Nasıl; Suriye'deki ve Irak'taki askerlerimizi geri çekecekler. Geri çekince kime bırakacaklar; PKK'ya, PYD'ye değil mi? Orada anlaşmışlar Amerika'yla. 'Tayyip Erdoğan gitsin.' diyenler ne diyorlar; 'Selo'yla Apo tutsaktır, bunları serbest bırakacağız.' Şunu söyleyeyim, Tayyip Erdoğan bu ülkenin başında oldukça, ne Apo serbest kalacak ne de Selo serbest kalacak." diye konuştu.

Cumhur İttifakı'yla gümbür gümbür geldiklerini aktaran Soylu, hep birlikte büyük bir mücadele ortaya koyduklarını dile getirdi.

Soylu, Amerika ve Avrupa'nın seçimi kaybedeceklerini görünce panik oldukları değerlendirmesinde bulunarak, The Economist dergisinin kapağına taşıdıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ve iftira ettiklerini söyledi.

"Tayyip Erdoğan size emanetimizdir." diyen Soylu, "Benim gençlerimin pasaportu, yurt dışına çıktığı zaman, ay yıldızlı pasaportu gören gümrük memurlarının saygıyla ayağa kalktığı bir Türkiye olacak, hiç endişe etmeyin, merak etmeyin." ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Silahı ateş almayınca panikledi, sonra yeniden ateş açtı... O anlar kamerada
Silahı ateş almayınca panikledi, sonra yeniden ateş açtı... O anlar...
Cinayete kurban gittiği 10 yıl sonra itiraf edilen Ayşen'in gömüldüğü yerde arama çalışmaları sürüyor
Cinayete kurban gittiği 10 yıl sonra itiraf edilen Ayşen'in gömüldüğü...
Hatay'da müstakil evin çöktüğü alan böyle görüntülendi
Hatay'da müstakil evin çöktüğü alan böyle görüntülendi
AFAD Başkanı Pehlivan: "Taşkın tedbiri kapsamında 464 hanede tahliye yapıldı"
AFAD Başkanı Pehlivan: "Taşkın tedbiri kapsamında 464 hanede...
Hatay'da sağanak yağış nedeniyle müstakil ev çöktü: 1 ölü, 2 yaralı
Hatay'da sağanak yağış nedeniyle müstakil ev çöktü: 1 ölü,...
Bakan Kurum Zonguldaklılar ile buluştu
Bakan Kurum Zonguldaklılar ile buluştu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi