• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye'nin de gazına basacak Erdoğan, Türkiye de öyle gidecek"
Siyaset
Yayınlanma: 16 Nisan 2023 - 19:13

İçişleri Bakanı Soylu: "Türkiye'nin de gazına basacak Erdoğan, Türkiye de öyle gidecek"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu millete onur duyacağı gurur duyacağı ve yıllardan beridir yaptırılmayan yerli ve milli arabasını verdi. Gazına basıyorsun gidiyor. Aynen Türkiye'nin de gazına basacak Erdoğan, Türkiye de öyle gidecek." dedi.

Siyaset
16 Nisan 2023 - 19:13
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu millete onur duyacağı gurur duyacağı ve yıllardan beridir yaptırılmayan yerli ve milli arabasını verdi. Gazına basıyorsun gidiyor. Aynen Türkiye'nin de gazına basacak Erdoğan, Türkiye de öyle gidecek." dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Burada konuşan Bakan Soylu, 14 Mayıs seçimlerine değindi. Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gurur duyulacağı yerli me milli otomobil olan Togg arabasını yaptığını belirterek Erdoğan'ın seçimlerde Türkiye'nin gazına basacağını ve Türkiye'de Togg'un gittiği gibi ilerleyeceğini ifade etti. Bakan Soylu, konuşmasında turizm ve ihracata da değinerek Türkiye'nin her geçen gün ileriye gittiğini anlattı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin de gazına basacak Türkiye'de Togg gibi öyle gidecek"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmasında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu millete onur duyulan ve yıllardır bu millete yaptırılmayan yerli ve milli arabasını verdi gazına basıyorsun gidiyor, aynen Türkiye'nin de gazına basacak Tayyip Erdoğan Türkiye'de öyle gidecek. Altyapısını kuvvetlendirdi yoksa bir fiskeyle Türkiye düşerdi, düşürmedi Türkiye'yi dalgalı denizlerde kaptan gemiyi o büyük dalgalardan kurtardı, selamete çıkardı. Türkiye'yi geri götürmek isteyenlere söylüyorum, 2 bin dolar bıraktığınız Türkiye bugün 10 bin dolar, yarın 20 bin dolar olacak, 36 milyar dolardı ihracat bugün 254 milyar inşallah. Türkiye'nin dış ticareti 1 trilyon dolar olacak. Salgın çıktı, Çin üretemedi, Avrupa Türkiye'ye geldi üretimimiz arttı, istihdamımız, çalışan insan sayımız 31 buçuk milyona çıktı. Türkiye her geçen gün ileriye gidiyor, Türkiye'nin 29 milyondu turist sayısı bugün 52 milyona çıktı. Turizm gelirler de 50 milyon doları aştı. Yıllarca devlet onları yok gördü, peki Tayyip Erdoğan zamanında ne oldu? Alevi Bektaşi kurumu kuruldu, buna kimse cesaret edebildi mi? Çünkü Almanya, Avrupa başka bir şey yapmaya çalışıyordu. İçimize fitne sokmaya Ali'siz Alevilik oluşturmaya çalışıyorlardı. Buradan herkese sesleniyorum; Tayyip Erdoğan 85 milyonun Cumhurbaşkanı'dır. Bu devlet 85 milyonun devletidir. Alevi'si, Sünni'si ,Türkü, Kürdü, Boşnak'ı, Roman'ı ve Arnavut'u ile boğazımız yırtılırcasına söylüyoruz. Demokrasi nedir biliyor musunuz? Demokrasi tam olarak budur" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Göktaş, Uluslararası Aile Günü'nü kutladı
Bakan Göktaş, Uluslararası Aile Günü'nü kutladı
Darende Millet Bahçesi'nde çalışmalar sürüyor
Darende Millet Bahçesi'nde çalışmalar sürüyor
Bakan Işıkhan: "Ulusal Staj Programı'na bugüne kadar yaklaşık 350 bin başvuru yapıldı"
Bakan Işıkhan: "Ulusal Staj Programı'na bugüne kadar yaklaşık 350 bin başvuru yapıldı"
Bakan Bak'tan Anıtkabir'e ziyaret
Bakan Bak'tan Anıtkabir'e ziyaret
Son Haberler
Başakşehir'de feci kaza: Hafif ticari araç duran tıra ok gibi saplandı
Başakşehir'de feci kaza: Hafif ticari araç duran tıra ok gibi...
Bakan Uraloğlu: "AUS Merkezimizde bayram trafiğini anlık olarak takip edeceğiz"
Bakan Uraloğlu: "AUS Merkezimizde bayram trafiğini anlık olarak...
Kastamonu Üniversitesi'nde tutuklanan araştırma görevlisiyle ilgili açıklama
Kastamonu Üniversitesi'nde tutuklanan araştırma görevlisiyle ilgili...
Rus turistlerin Samsun'a olan ilgisi sürüyor: Astoria Grande Samsun'da
Rus turistlerin Samsun'a olan ilgisi sürüyor: Astoria Grande Samsun'da
Marmaris'te gözlükçü kurşunlamasının şüphelileri adliyeye sevk edildi
Marmaris'te gözlükçü kurşunlamasının şüphelileri adliyeye...
İçişleri Bakanı Soylu AK Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı
İçişleri Bakanı Soylu AK Parti Kağıthane Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi