• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. İlk mezunlar yarım asır sonra buluştu
Eğitim
Yayınlanma: 25 Haziran 2026 - 10:15
Güncelleme: 25 Haziran 2026 - 10:55

İlk mezunlar yarım asır sonra buluştu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde köklü bir geçmişe sahip olan Nazilli 50. Yıl Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mezunları yarım asır sonra buluştu.

Eğitim
25 Haziran 2026 - 10:15
Güncelleme: 25 Haziran 2026 - 10:55
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İlk mezunlar yarım asır sonra buluştu
Aydın'ın Nazilli ilçesinde köklü bir geçmişe sahip olan Nazilli 50. Yıl Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mezunları yarım asır sonra buluştu.

50 yıl önce okulda görev yapan öğretmenler ile eğitim görerek mezun olan öğrencilerin buluşması duygusal anlara neden oldu. Canlı müzik eşliğinde kahvaltı etkinliği ile başlayan programda okulda uzun yıllar görev yapan öğretmenlerden İbrahim Bilgenoğlu ve eşinin canlı müzik performansı buluşmaya damga vurdu.

Nazilli 50. Yıl Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (eski adıyla Nazilli Ticaret Lisesi), Milli Eğitim Bakanlığı'nın dönem sonu Kültür, Sanat ve Spor Faaliyetleri Haftası" kapsamında düzenlenen "Sosyal Sorumluluk, Toplumsal Dayanışma Zamanı" etkinliklerinde, okulun ilk mezunlarını buluşturdu.

'Dünden bugüne aynı okul, aynı ruh' mottosuyla gerçekleştirilen '1973 İlk Mezunlar Buluşması'nda, yarım asır önce okul sıralarından mezun olan öğrenciler ve görev yapan öğretmenler, bugünün öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Eski günlerin yad edildiği etkinlikte, ilk mezunlara günün anısına sembolik diplomalar takdim edildi. Diplomasını alan eski mezunlar gözyaşlarını tutamayarak duygu dolu anlar yaşadı.

Nazilli 50. Yıl Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Fülay Küçükoğlu, konuklarına hitaben yaptığı konuşmada "Bugün ülkemizin çeşitli illerinden gelen çok değerli misafirlerim geldi. Okulumuzun ilk mezunları olan sizler ilk birbirinizi gördüğünüzde birbirinize sarılmanız, tokalaşmanızı ve içtenliğinizi görünce duygulandım. Hepiniz o kadar birbirinizden kıymetlisiniz ki bugün burada çok duygusal ve değerli anlar yaşandı. Bugün Ticaret Lisesi'nin bayramıdır. Sizler iyi ki varsınız, iyi ki sizleri görmüşüm, iyi, ki sizler Ticaret Lisesi'nden mezun olmuşsunuz" ifadelerini kullandı.

Okulun ilk mezunları ile aynı ortamda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner de konuşmasında, "Sizler mezun olduğunuzda ben 5 yaşındaymışım. Ama sizlerle buluşmak, tanışmak, böyle köklü bir eğitim kurumunda beraber olmak çok güzel bir duygu. Ben okul idarecilerime, öğretmenlerimize böylesi değerli ve anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından müzik konseri eşliğinde kahvaltı yapıldı. Anlamlı etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Fırat Üniversitesi dünyada ilk 10'da
Fırat Üniversitesi dünyada ilk 10'da
Ege Üniversitesi URAP dünya sıralamasında yükselişini sürdürüyor
Ege Üniversitesi URAP dünya sıralamasında yükselişini sürdürüyor
ATP Core Talent 2026 başlıyor
ATP Core Talent 2026 başlıyor
Muğla'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri kurulu toplantısı gerçekleştirildi
Muğla'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri kurulu toplantısı gerçekleştirildi
Son Haberler
İlkadım'da sosyal yardımlar 57 milyon TL'yi aştı
İlkadım'da sosyal yardımlar 57 milyon TL'yi aştı
Doğa Öncüleri Programı'nda gençler projelerini paylaştı
Doğa Öncüleri Programı'nda gençler projelerini paylaştı
Beyaz Saray'dan İran savaşı ve çeşitli projeler için 87,6 milyar dolarlık ek bütçe talebi
Beyaz Saray'dan İran savaşı ve çeşitli projeler için 87,6 milyar...
Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde EBUS ile akciğer hastalıklarında erken teşhis dönemi
Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde EBUS ile akciğer...
Trabzon'da turizm destinasyonları yoğun ilgi görüyor
Trabzon'da turizm destinasyonları yoğun ilgi görüyor
Türkiye'de ölüm sayısı 2025 yılında 491 bin 684 oldu
Türkiye'de ölüm sayısı 2025 yılında 491 bin 684 oldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi