• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İnegöl Belediye'si tahsilat servisleri hafta sonu açık olacak
Genel
Yayınlanma: 22 Kasım 2022 - 15:31
Güncelleme: 22 Kasım 2022 - 15:35

İnegöl Belediye'si tahsilat servisleri hafta sonu açık olacak

İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2. taksitlerinin son ödeme gününün 30 Kasım Çarşamba olması nedeniyle, belediyenin 6 ek hizmet binasında hafta sonu tahsilat servislerinin hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.

Genel
22 Kasım 2022 - 15:31
Güncelleme: 22 Kasım 2022 - 15:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İnegöl Belediye'si tahsilat servisleri hafta sonu açık olacak
İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2. taksitlerinin son ödeme gününün 30 Kasım Çarşamba olması nedeniyle, belediyenin 6 ek hizmet binasında hafta sonu tahsilat servislerinin hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.İnegöl Belediyesi, 2022 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerine ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Belediyenin önemli gelir kaynaklarından olan; emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi 2. taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım Çarşamba günü sona ereceği belirtilerek mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.Ödemeleri son güne bırakmayınBelediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi, ödeme mükellefiyetleri olan vatandaşların yükümlülüklerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün olacağı belirtilen açıklamada, vatandaşlara sona güne bırakmadan vergilerini ödemeleri tavsiyesinde bulunuldu.6 ek hizmet binasında hafta sonu da hizmet verilecekEmlak Vergisi, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2022 yılı 2. Taksit ödemesinin son gününün 30 Kasım 2022 Çarşamba günü olması sebebiyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günleri 6 Ek Hizmet Binasında tahsilat servisleri hizmetini sürdürecek. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Merkez Ek Hizmet Binası, Yeniceköy Ek Hizmet Binası, Kurşunlu Ek Hizmet Binası, Alanyurt Ek Hizmet Binası, Cerrah Ek Hizmet Binası ve Tahtaköprü Ek Hizmet Binası tahsilat merkezleri Cumartesi ve Pazar günü 08.00-17.00 arasında açık olacak.Online ödeme kolaylığıÖte yandan, İnegöl Belediyesi'nin dijitalleşme ve Akıllı Belediyecilik çalışmaları çerçevesinde oluşturulan altyapı sayesinde vatandaşların Belediyeye gelmeden ve işlemlerini mesai saatine bağlı kalmadan 7/24 güvenli bir şeklide https://ebelediye.inegol.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/Borc/Index üzerinden E-Belediye uygulamasını kullanarak ya da e-devlet üzerinden gerçekleştirebilecekleri de ifade edildi.
İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
TEM Otoyolu'nda feci kaza: Hurdaya dönen tırdan burnu bile kanamadan çıktı
TEM Otoyolu'nda feci kaza: Hurdaya dönen tırdan burnu bile kanamadan...
Otomobilin çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı
Otomobilin çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı
Tunceli'de dolu yağışı etkili oldu: Sürücüler zor anlar yaşadı
Tunceli'de dolu yağışı etkili oldu: Sürücüler zor anlar yaşadı
Hemzemin geçitte korkutan kaza: Yolcu treni kamyonete çarptı, 4 yaralı
Hemzemin geçitte korkutan kaza: Yolcu treni kamyonete çarptı, 4 yaralı
Kayseri'de 3 kişinin öldüğü fabrika yangıyla ilgili 7 kişinin yargılanmasına devam edildi
Kayseri'de 3 kişinin öldüğü fabrika yangıyla ilgili 7 kişinin...
Beşyol uzlaşıyla dönüşüyor
Beşyol uzlaşıyla dönüşüyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi