• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İsrail'in Filistin'e saldırıları Trabzon'da protesto edildi
Siyaset
Yayınlanma: 20 Ekim 2023 - 23:40

İsrail'in Filistin'e saldırıları Trabzon'da protesto edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen: - "Katil, zalim ve terörist İsrail, ettiğini bulacak. Ve kendi sonuna doğru gitmektedir, kendi sonunu hazırlamaktadır, bundan emin olun"

Siyaset
20 Ekim 2023 - 23:40
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları Trabzon'da protesto edildi.

Ortahisar ilçesinde, yatsı namazı sonrası İskenderpaşa Camisi önünde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Sivil İnsiyatifi üyeleri ve vatandaşlardan oluşan grup Türk ve Filistin bayraklarıyla Filistinlilere destek verdi. Filistinliler için Fetih suresi okunup, dualar edildi.

Şen, burada yaptığı konuşmada, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan olmak üzere devletin tüm kurumlarının bu katliamı durdurmak için uluslararası diplomasi sahasında gerekeni yaptığını söyledi.

"Şöyle düşünen olabilir. Tayyip Erdoğan ne yapabilir ki? Tayyip Erdoğan'ın ne yaptığını biz Azerbaycan'da, Karabağ'da gösterdik, o bir örnektir." ifadelerini kullanan Şen, şöyle devam etti:

"Aynısı dünyanın herhangi bir yerinde daha, eğer mazlumlar varsa orada da olabilir. Gerektiğinde Gazze'de de olur, gerektiğinde Filistin'de olur, Kudüs'te olur, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tayyip Erdoğan ne yapabilir, bunu bütün dünya görmüştür; Türkiye ne yapabilir, görmüştür; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne yapabilir, görmüştür. Ama birileri illa yine de görelim diyorsa onlara da gösteririz, hiç merak etmesinler."

Meydanlarda yapılan Gazze'ye destek gösterilerini tüm dünyanın izlediğini belirten Şen, bunların kendilerine cesaret verdiğini ve motive ettiğini vurguladı.

İsrail'in yaptığı katliamlarla kendi sonunu hazırladığının altını çizen Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünyanın her tarafından mazlumlar bu meydanlara bakmaktadırlar, size bakmaktadırlar. Acaba Türkler ne diyecek? Acaba Tayyip Erdoğan ne diyecek? Acaba o meydanda ne denecek? Bütün dünya zalimiyle, mazlumuyla bu meydanlara bakmaktadırlar, bundan emin olun ve asla geri adım atmayın. Asla durmayın, az önce hocam okudu o fetih yakın o mutlaka olacak. Katil, zalim ve terörist İsrail ettiğini bulacak. Ve kendi sonuna doğru gitmektedir, kendi sonunu hazırlamaktadır, bundan emin olun. Ve bir gün etiğini bulacak, döktüğü kanda boğulacaktır, o siyonistler, o zalimler, o teröristler."

Şen, kendisinin sadece milletvekili zırhına sığınarak konuşmadığına işaret ederek, "Ben o topraklarda göğsüme uzi dayanmış, kafasına uzi dayanmış bir adamım. O gün şehadet nasip olmadı ama bir gün olur. Bir gün şehadet nasip olur. Ama uzi kurşunuyla ama bir başka şeyle." dedi.

Türk ve Filistin bayrağının ebediyen kardeş olup ufuklarda dalgalanacağını vurgulayan Şen, "Ve biz onların altında şehit olacağız. Bunun için yaşamıyorsak zaten adam değiliz. O mazlumun Filistinli olmasıyla, Doğu Türkistanlı olmasıyla, Kırım'da olmasıyla Kosova'da, Saraybosna'da olması arasında hiçbir fark yoktur. Dün nasıl Bosna'da şehit olduysak, bugün de Gazze'de şehit oluruz. Dün olmadı ama yarın olur. Bunun için yaşamanızı, bunun için nefes almanızı tavsiye ederim." diye konuştu.

Müslümanların şehit olmaktan korkmadığını, arzuladığını ve sadece bunun için yaşadığını belirten Şen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hayatın başka bir anlamı da yoktur. Bir mazlum için canından vazgeçemiyorsan, bir bebek için canından vazgeçemiyorsan, bir annenin gözyaşları için canından vazgeçemiyorsan sen nesin ki? Dolayısıyla kardeşlerim, bir kişi, 10 kişi, 100 kişi, bin kişi fark etmez. Biz hep şuna bakıyoruz; bir gözümüz orada, bir gözümüz sizde. Dünyanın da öyle, bir gözü Gazze'de, bir gözü de burada. Trabzonlular ne yaptı? Konyalılar ne yapıyor? İzmirliler ne yapıyor? Diyarbakırlılar ne yapıyor? Türkler ne yapıyor? O masayı oraya kuracak ve bağımsız Filistin Devleti'ni kuracak Tayyip Erdoğan, bunu bekleyin, bu olacak. Bütün dünya bunu bekliyor. Bütün dünya bunu gözlüyor."



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Kasapoğlu, Roma'da NATO PA toplantısına katıldı
Başkan Kavaklıgil, projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlattı
Başkan Kavaklıgil, projelerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anlattı
TBMM Araştırma Komisyonu Kahramanmaraş'ta incelemelerine başladı
TBMM Araştırma Komisyonu Kahramanmaraş'ta incelemelerine başladı
Son Haberler
Van'da görsel şölen: İnci kefalleri tarihi Horhor Camii'ne konuk oldu
Van'da görsel şölen: İnci kefalleri tarihi Horhor Camii'ne...
Efeler'de 3 gün sürecek kahve ve müzik şöleni başlıyor
Efeler'de 3 gün sürecek kahve ve müzik şöleni başlıyor
Denizli'den 201 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı
Denizli'den 201 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Muhtarların TBMM ve Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar
Sincan Belediye Başkanı Ercan: "Parklarda her şeyi yeniliyoruz"
Sincan Belediye Başkanı Ercan: "Parklarda her şeyi yeniliyoruz"
Belçika Adalet Bakanı, iki İsveçlinin öldüğü saldırıyla ilgili ihmali nedeniyle istifa etti
Belçika Adalet Bakanı, iki İsveçlinin öldüğü saldırıyla ilgili ihmali nedeniyle istifa etti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi