• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. İSTANBUL--ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ ADİL SERDAR SAÇAN HAYATINI KAYBETTİ
Haberler
Yayınlanma: 24 Mayıs 2023 - 22:47
Güncelleme: 24 Mayıs 2023 - 22:47

İSTANBUL--ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ ADİL SERDAR SAÇAN HAYATINI KAYBETTİ

Haberler
24 Mayıs 2023 - 22:47
Güncelleme: 24 Mayıs 2023 - 22:47
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün eski müdürlerinden Av. Dr. Adil Serdar Saçan, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümü, ailesi tarafından sosyal medya hesabından duyurulan Saçan için yarın Eyüpsultan Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. 

VASİYETİ ÜZERİNE SON SÖZLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞILDI 

Uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gören İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eski müdürlerinden Av. Dr. Adil Serdar Saçan, bu akşam hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberi, ailesi tarafından Saçan'ın sosyal medya hesabından 'Adil Serdar Saçan akciğer kanserinden vefat etmiştir' ifadesiyle duyuruldu. Av. Dr. Adil Serdar Saçan'ın vasiyeti üzerine "Biz ölümden hiç korkmadık bu dünyada, sadece Hakk tan korktuk. Sizler gibi kul hakkı yiyerek Hakkın adını kirletmeye kalkışmadık. Emir geldi, ölüm vaki oldu bize, Hakkın buyruğudur başımızın üstüne. Anlaşılan hesaplaşma ahirete kaldı siz haramilerle, Bekleyeceğim sizleri orada, geleceksiniz gerçek Hakk divanına. Selam olsun namuslu ve şerefli olanlara. Onlarla da buluşacağız. Hasbihal edeceğiz haramiler hesap verirken. Seyretmesi çok hoş olacak. Haydi, ben gider. Allah'a emanet.ö şeklindeki son sözleri de sosyal medya hesabından paylaşıldı. Saçan'ın yarın Eyüpsultan Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ADİL SERDAR SAÇAN KİMDİR

21 Eylül 1962 tarihinde doğan Adil Serdar Saçan 1978 yılında Polis Koleji'ne girdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü iken yönettiği Sedat Peker, Alaattin Çakıcı, Sedat Şahin, Ayvaz Korkmaz, Kürşat Yılmaz, Nuri ve Vedat Ergin kardeşlere yönelik operasyonlarla tanınan Saçan, Ömer Lütfi Topal cinayeti, Malki cinayeti, Korkmaz Yiğit, Albayraklar Holding, İGDAŞ ve İSTAÇ gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerdeki yolsuzluklar ile akbil yolsuzluğu gibi soruşturmaları yürüttü.

ERGENEKON'DAN HAPİS YATTI

Ergenekon davasında suçlanan isimlerden biri olan Adil Serdar Saçan, 2008 yılında tutuklandı, 15 yıl hapsi istenirken 16 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi. Hukuk doktorası da yapan Saçan'ın mafyayı konu alan kitapları da bulunuyor. 

Görüntü dökümü:

-Arşiv

 

 



 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Şırnak'ta devrilen tırda sıkışan sürücü yanarak hayatını kaybetti
Şırnak'ta devrilen tırda sıkışan sürücü yanarak hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da enerji ve teknoloji festivali başladı
Şanlıurfa'da enerji ve teknoloji festivali başladı
Bursa Valiliğinden orman yangınları için 23 maddelik önlem paketi
Bursa Valiliğinden orman yangınları için 23 maddelik önlem paketi
Otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Son Haberler
Şırnak'ta devrilen tırda sıkışan sürücü yanarak hayatını kaybetti
Şırnak'ta devrilen tırda sıkışan sürücü yanarak hayatını...
4 yıldır ilk defa tam kapasite dolan Akçay Barajı, Sapanca Gölü'ne can oluyor
4 yıldır ilk defa tam kapasite dolan Akçay Barajı, Sapanca Gölü'ne...
Kilis'te "Engel Tanımayan Empati Atölyesi" etkinliği düzenlendi
Kilis'te "Engel Tanımayan Empati Atölyesi" etkinliği...
AFAD'dan itfaiye personeline eğitim
AFAD'dan itfaiye personeline eğitim
Velilere dijital çağ ve çocuk gelişimi semineri
Velilere dijital çağ ve çocuk gelişimi semineri
Londra Tasarım Bienali'nde Türkiye Pavyonu'nda sergilenecek eser tanıtıldı
Londra Tasarım Bienali'nde Türkiye Pavyonu'nda sergilenecek eser tanıtıldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi