• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İSTANBUL- KADIKÖY'DE 4. KATTAN DÜŞÜP ÖLEN FATMA DUYGU ÖZKAN'IN CENAZESİ ADLİ TIP'TAN ALINDI
Genel
Yayınlanma: 16 Ağustos 2023 - 01:11
Güncelleme: 16 Ağustos 2023 - 01:11

İSTANBUL- KADIKÖY'DE 4. KATTAN DÜŞÜP ÖLEN FATMA DUYGU ÖZKAN'IN CENAZESİ ADLİ TIP'TAN ALINDI

Genel
16 Ağustos 2023 - 01:11
Güncelleme: 16 Ağustos 2023 - 01:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KADIKÖY'de avukat Doğan C.G. tarafından 4. kat penceresinden atıldığı iddia edilen Fatma Duygu Özkan'ın cenazesi ailesi tarafından Adli TIP Kurumu'ndan alındı. Özkan'ın annesi Nursel Uyar, "Benim canım yandı. İki tane okuyan kız evlatları vardı. Bu gidişle kız evlatlarımızın ve anaların sonu iyi olmayacak" dedi. 

Olay, dün saat 20.20 sıralarında Caferağa Mahallesi'nde meydana geldi. 4 katlı binanın 4. katındaki dairenin penceresinden bir kadının düştüğünü görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, düşerek hayatını kaybeden kadının Fatma Duygu Özkan olduğu tespit edildi. Olay sırasında evde bulunan Avukat Doğan C.G. ifadesi alındıktan sonra bırakıldı. Daire sahibi 41 yaşındaki avukat Doğan C.G. emniyette alınan ilk ifadesinde Fatma Duygu Özkan'ı daha önceden tanımadığını, bir arkadaşı aracılığı ile numarasını aldığını ve telefon ederek yanına çağırdığını söyledi. Evde birlikte içki içtiklerini ve sohbet ettiklerini anlatan Doğan C.G., kendisinin mutfak tezgahının olduğu yerde arkası dönükken, kadının evin salon penceresinden aşağı atladığını söyledi. Ancak olayla ilgili yapılan çalışmalar sırasında görgü tanıkları, kadının bir erkek tarafından pencereden atıldığını söylemesi üzerine Doğan C.G. tekrar gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Doğan C.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

AİLESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olayın ardından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen Fatma Duygu Özkan'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Cenazeyi almak için gelen Özkan'ın ailesi adli tıp önünde beklerken gözyaşlarını tutamadı. Fatma Duygu Özkan'ın kardeşi Melek Özçınar, diğer yakınları tarafından sakinleştirildi. 

Anne Nursel Uyar, "Pırıl pırıl bir insandı. Ne yaptığı belirsiz bir arkadaşı. İnanmış, güvenmiş. Kendini emanet etmiş, misafir olarak gitmiş. Evine gitmiş. Orada adam zaten yarım akıllıymış. Alkolü alınca kızıma saldırıyor. Kızım da balkona çıkıyor. Balkonda direnmiş. Aşağıda görenler var zaten. İmdat diye bağırıyor. Ondan sonra zorlamış tepetakla atmış" dedi.

"AĞIR CEZALAR VERSİNLER"

Anne Nursel Uyar, "Ben şunu söylemek istiyorum. Türkiye'de kadınlara şiddet uygulayanlara, kadın cinayeti işleyenlere lütfen cezasını ağır versinler. Bu gidişle sonumuz iyi değil. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a buradan sesleniyorum. Yalvarıyorum kendisine. Bunu iletin lütfen. Kendisi inşallah görür. Benim canım yandı. İki tane okuyan kız evlatları vardı. Bu gidişle kız evlatlarımızın ve anaların sonu iyi olmayacak. İyiye gitmiyoruz. Bunun bir an önce önlemini almaları gerekiyor. O pis katilin de deli midir, akıllı mıdır? Artık zaten cezaevinde kendisi şu an, zaten cezası belli olacak. İnşallah ölüsü çıkar. Bütün annelere sesleniyorum. Bütün kızlara sesleniyorum. Gittiğiniz arkadaşlarınızı oturup kalktığınız arkadaşlarınızı iyi seçin. Akıllı olun diyorum, böyle pisliklere yem olmayın. Lütfen duy sesimi artık. Sesimiz olun. Lütfen sesimiz olun. Analara sesleniyorum. Çoluğunuza çocuğunuza, kız evlatlarınıza sahip çıkın. Ne olursa olsun ufak tefek hataları, affedin bağrınıza basın. Hatalar yapabilirler ama anaları her zaman evlatlarını affetmek zorundadır" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARINA HASRET GİTTİ"

Kardeşi Melek Özçınar, "Dünyada gerçekten bir karıncaya bile; hani klasik laf vardır ya karıncayı bile incitmeyen bir insan. Ablam tam olarak öyleydi. Hayattan etrafından, ailesinden, çevresinden çok fazla çok acı çekti. Ablam çocuklarına hasret gitti. Bana hasret gitti. Dokunamadım ona, videoları bile izleyemedim. Başka videoları bile izleyemedim. Sadece çok öfkeliyim. Çok sinirliyim" ifadelerini kullandı.

Adli Tıp Kurumu'ndan cenazesi alınan Fatma Duygu Özkan'ın İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi.



Görüntü Dökümü

---------------

-Adli Tıp Kurumu Detaylar

-Aile Üyeleri Detaylar

-Kardeşi Melek Özçınar'ın ağlaması

-Anne Nursel Uyar Röp.

-Melek Özçınar Röp.

-Genel ve Detaylar


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi
Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi