• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. İSTANBUL- KADIKÖY'DE YAYALARA GEÇİŞ HAKKI VERMEYEN SÜRÜCÜLERE CEZA
Haberler
Yayınlanma: 07 Kasım 2023 - 13:36

İSTANBUL- KADIKÖY'DE YAYALARA GEÇİŞ HAKKI VERMEYEN SÜRÜCÜLERE CEZA

Haberler
07 Kasım 2023 - 13:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KADIKÖY'de yaya geçidinde yayalara geçiş hakkı vermeyen sürücülere yönelik dron destekli denetim yapıldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri iki motosiklet sürücüsü ile bir taksi şoförüne cezai işlem uyguladı. Ceza yazılmasına tepki gösteren taksi şoförü, "Ceza yersem bu arabayı burada yakarım " diyerek polis ekipleriyle tartıştı. 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde yaya geçidini kullanan yayalara geçiş hakkı vermeyen sürücülere yönelik drone destekli denetim yaptı. Birçok sürücü yaya geçidini kullanmak isteyen yayalara yol verirken, iki motosikletli ile bir taksi şöförünün yaya geçidinde durmadığı dronla tespit edildi. Sürücülere kişi başı bin 979 lira cezai işlem uygulandı. 

Ceza yazılan bir motosikletli "Yayalar geçti ondan sonra ben geçtim." diyerek cezaya itiraz etti. Motosikletli, "Beyefendiler kafalarına göre ceza kesiyorlar. Yaya geçmiş yaya geçtikten sonra ben geçiyorum. Drone var diyorlar. Böyle bir saçmalık var mı. Bin 979 lira ceza kesiyorlar. Yol boş, insanların geçmesini bekledim . Yoldan ben de geçtim. Beyefendi diyor ki drone çekimi var. Ben de görüyorum. Orada yazmış adam drone çekimi var diye. Ben neden yayanın üzerinden geçeyim." diye sordu. 

BİN 979 LİRA CEZA YAZILDI 

Ceza yazılan başka bir motosikletli ise, "Yaya geçidi var. Biz yayalara yol verdik. Işık da olmadığı için sürekli yaya geçiyor. Onlar geçiyor biz de geçiyoruz. Birine yol verdik diğerinde biz geçtik. Diyor ki hepsine yol vereceksin. "dedi.  Para cezası yazılan taksi şoförü Ersan Akın ise, "Ceza yersem bu arabayı burada yakarım." diyerek duruma tepki gösterdi. Kendisine ceza yazan polis ekipleriyle uzun süre tartışan  Akın, "Tuzağı kurmuşsunuz oraya. Yaya geldi de ona mı yol vermedim. Ben bir şey görmedim ki. Sağda durmuş. Gelip de atlarsa önüme ben ne yapayım ki. Benim suçum ne. Akşama kadar orada mı duralım." dedi.  Akın, "Böyle bir sistem olur mu ? Ben yayayı görmedim ki.  Tuzağı kurmuşsunuz oraya. Yaya geçidinde durdum. Yayaları da görmedim. Bu cezaya maruz kaldım. Kurallara uyan bir kişiyim." şeklinde konuştu.Taksi şoförü " Bir itirazınız varsa varsa Sulh Ceza Mahkemes'ne gidersiniz " diyen polis ekiplerine tepki göstermeye devam etti. Bu sırada çevredeki bir esnaf, taksi şoförünü sakinleştirmeye çalıştı. 

Görüntü Dökümü

------

(Drone)

- Denetim uyarısı 

- Yaya geçidinden geçen yayalar 

- Araçların yayalara yol vermesi 

- Denetim yapan polis ekipleri

- İki motosikletlinin durdurulması 

- Motosikletlilere ceza yazılması 

- Motosikletlerle röportaj 

- Taksi şoförünün durdurulması 

- Taksi şoförünün itiraz etmesi 

- Taksi şoförünün polislerle konuşması 

- Taksi şoförü ile röportaj 

- Genel ve detay görüntüler 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Evlerden hırsızlık yapan iki kadın kıskıvrak yakalandı
Evlerden hırsızlık yapan iki kadın kıskıvrak yakalandı
Hortumun savaş alanına çevirdiği köy havadan görüntülendi
Hortumun savaş alanına çevirdiği köy havadan görüntülendi
Cizre'de kargo aracı ile gümrük kaçağı mal sevkiyatına polis engeli: 2 tutuklama
Cizre'de kargo aracı ile gümrük kaçağı mal sevkiyatına polis engeli: 2 tutuklama
Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı Adana'ya getirildi
Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı Adana'ya getirildi
Son Haberler
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli...
Irak'ta yeni Başbakan Zeydi yemin ederek göreve başladı
Irak'ta yeni Başbakan Zeydi yemin ederek göreve başladı
Sakarya'da "İsrail Sorunu ve Gazze Sempozyumu" düzenleniyor
Sakarya'da "İsrail Sorunu ve Gazze Sempozyumu" düzenleniyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi