• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İzmir'in gözde tatil merkezlerinden Foça Kurban Bayramı'na hazır
Ekonomi
Yayınlanma: 25 Haziran 2023 - 09:34

İzmir'in gözde tatil merkezlerinden Foça Kurban Bayramı'na hazır

İzmir'in Foça ilçesinde havaların ısınması ile birlikte sezon hareketliliği başlarken 9 günlük Kurban Bayramı tatili de turizm işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Ekonomi
25 Haziran 2023 - 09:34
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İzmir'in Foça ilçesinde havaların ısınması ile birlikte sezon hareketliliği başlarken 9 günlük Kurban Bayramı tatili de turizm işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

İzmir'in gözde tatil merkezlerinden Foça'da bayram öncesi doluluk oranları artmaya devam ediyor. Foça'da rezervasyonlar yüzde 80'lere ulaşırken, işletmeciler bayram için hazırlıklarını sürdürüyor. Esnaflar ve işletme sahipleri ile birlikte bayram yoğunluğuna hazır olduklarını ifade eden Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sedat Özdemir, "Otel işletmecileri ile yaptığımız görüşmelerde yüzde 80'lere ulaşan doluluk oranları olduğu bilgisini aldım. Ramazan Bayramı'nda da yoğunluk yaşadık gayet kalabalıktı ve hiçbir sıkıntı olmadı. Kurban Bayramı'nda daha fazla yoğunluk olacağını düşünüyoruz, vatandaşlarımız herhangi bir sıkıntı yaşarsa bize ulaşsınlar uyarıları her zaman dikkate alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlarım" diye konuştu.

"Yoğun bir bayram geçireceğimizi düşünüyoruz"

Foça'da Otel İşletmecisi Bahtiyar Dilsiz, "Sezona iyi bir şekilde hazırlanmıştık, şimdi de bayramı bekliyoruz Kurban Bayramı'na bütün turizm paydaşları olarak hazırız. Bayramı Foça'da geçirecek olan misafirlerimizi bekliyoruz. Doluluk oranımız gayet iyi memnunuz. Normal de hafif bir şekilde geçer diye düşünüyorduk ama yüzde 80- 85'lere ulaşan bir doluluğumuz var. Bayrama yaklaştıkça yüzde 100 olacağına inanıyoruz. Yoğun bir bayram geçireceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kurban Bayramı için hazırlıklarımızı tamamladık"

Foça esnafından İbrahim Babadenk, "Yaz sıcak ve sezon güzel başladı. Kurban Bayramı tatili uzun bir süre olduğu için çok yoğun olacak. Şu anda bir yoğunluk var ama biz bayramda daha da artacağını düşünüyoruz. Kurban Bayramı için hazırlıklarımızı tamamladık. Bayramın bereketli geçmesini bekliyoruz" dedi.

Cafe işletmecisi Taner Acar ise Kurban Bayramı'yla beraber çok büyük ziyaretçi akınına uğrayacaklarını beklediğini belirtti.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Son Haberler
Sanatın kalbi genç yetenekler için atacak
Sanatın kalbi genç yetenekler için atacak
Sultangazi'de Engelliler Haftası'na özel etkinlikler
Sultangazi'de Engelliler Haftası'na özel etkinlikler
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni...
Köpeğe çarpan otomobil karşı şeride geçti: 2 yaralı
Köpeğe çarpan otomobil karşı şeride geçti: 2 yaralı
Ordu'da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik oldu
Ordu'da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik...
'Dere gitti, çöpü kaldı'
'Dere gitti, çöpü kaldı'

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi