• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Kağıthane'de Gültepe- Telsizler- Ortabayır Kapalı Otoparkı hizmete açıldı
Genel
Yayınlanma: 25 Kasım 2023 - 11:20

Kağıthane'de Gültepe- Telsizler- Ortabayır Kapalı Otoparkı hizmete açıldı

Genel
25 Kasım 2023 - 11:20
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kağıthane'de Gültepe- Telsizler- Ortabayır Kapalı Otoparkı hizmete açıldı
Kağıthane Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı'nın açılışı yapıldı. 440 araç kapasiteli otoparkın yanı sıra kapalı pazar yeri de hayata geçirildi. 

Eski Belediye Caddesi'de yapılan otoparkın açılışına İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, ilçe meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"5 YILDA BÜTÜN OTOPARK KAPASİTEMİZİ NEREDEYSE YÜZDE 100 ARTTIRMIŞ OLDUK"

Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Buranın bir geçmişi var. Bu bölgede özellikle 1 metrekare boş alanımız yoktu. Boş alan bulma şansımızda yoktu. Bu bölgede vatandaşlarımız otopark problemlerini dile getiriyordu. Otopark kapasitesini yüzde 90'a yakın arttırdık. 5 yılda bütün otopark kapasitemizi neredeyse yüzde 100 arttırmış olduk. Geçtiğimiz aylarda Hürriyet mahallesinde otoparkı açtık. Açık otoparklarımız var. Burası da bizim 440 araç kapasiteli otoparkımız. Bu otoparkı istesek 6 kata kadar çıkartıp 650 kapasiteli yapabilirdik. Ama mahallemize hizmet etsin dedik. Burada 1 metrekare alan bulamazken şu anda 25 bin metrekare inşaat alanını vatandaşımızın hizmetine açmış oluyoruz" dedi.

 "BÖLGEMİZDE İHTİYAÇ OLDUĞUNDA LOJİSTİK MERKEZ OLARAK KULLANILABİLECEK"

 Öztekin, "Her bir katı 5 bin metrekare olmak kaydıyla 25 bin metrekare alan oluşturduk. Bu alan sadece otopark olarak hizmet etmeyecek. Bölgemizde ihtiyaç olduğunda lojistik merkez olarak kullanılabilecek. Her kata büyük araç girebiliyor. İstanbul'da böyle bir otopark yok. Özellikle bu dönem belediye hizmetlerine baktığımız zaman Kağıthane'ye  İstanbul Büyükşehir Belediyesi böyle bir alan üretmedi. Üretseydi bizde destek olurduk. Üretmediği için kendi bütçemizle böyle güzel bir otoparkı İstanbul'a kazandırmış olduk. Üst katında söz verdiğimiz gibi halı sahayı yaptık. Okulumuz için basketbol, voleybol ve futbol sahasını otopark içinde hizmete açmış bulunuyoruz. Bu alanla birlikte özellikle gençlerimizin bizden isteği kütüphaneydi. 200'e yakın çocuğun aynı anda yararlanabileceği 10 bine yakın kitabın olduğu kütüphaneyi bugün açılış kurdelesiyle beraber açmış olacağız" diye konuştu. 

Gültepe'de çok fazla çocuk parkı ve yeşil alanın olmadığını söyleyen Öztekin, "Toplam 8 dönümlük bir meydan yeşil alanı da bugün açmış olacağız. Bu hizmetlerimiz Kağıthane'ye hayırlı olsun. Biz bu hizmetleri yaparken vatandaşlarımızın bütçesiyle onlara hizmet ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde de 2024 yılının bütçesini onayladık. Borçsuz belediye olarak bu döneme devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Öztekin ve beraberindeki heyet oroparkı gezerek incelemelerde bulundu. 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Kayseri'de 3 kişinin öldüğü fabrika yangıyla ilgili 7 kişinin yargılanmasına devam edildi
Kayseri'de 3 kişinin öldüğü fabrika yangıyla ilgili 7 kişinin...
Başkan Seçer: "Bir kenti tanıtmak için bazı enstrümanları kullanmanız lazım"
Başkan Seçer: "Bir kenti tanıtmak için bazı enstrümanları...
Polise ehliyetsiz yakalanan sürücü 1.32 promil alkollü çıktı
Polise ehliyetsiz yakalanan sürücü 1.32 promil alkollü çıktı
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Türkiye'de en fazla yağış Çarşamba'ya düştü
Türkiye'de en fazla yağış Çarşamba'ya düştü
Edirne'de otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Edirne'de otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi