• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Kapı sesi cinayeti dosyasında katil zanlısının 6 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı
Haberler
Yayınlanma: 23 Haziran 2026 - 15:50
Güncelleme: 23 Haziran 2026 - 15:51

Kapı sesi cinayeti dosyasında katil zanlısının 6 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, komşusu Ramazan Çalışkan'ı (42) bahçe kapısından çıkan ses yüzünden çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldüren katil zanlısı Osman Küçükgüzel'in (62) ifadesi ortaya çıktı. Küçükgüzel ifadesinde, 1 yıldır kapı nedeniyle komşusuyla kavgalı olduğunu, olaydan bir hafta önce jandarmaya giderek, "Şikayetçi değilim ama rahatsız oluyorum, bir çözüm bulun" diye söylediğini bunun üzerine karakol komutanının

Haberler
23 Haziran 2026 - 15:50
Güncelleme: 23 Haziran 2026 - 15:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, komşusu Ramazan Çalışkan'ı (42) bahçe kapısından çıkan ses yüzünden çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldüren katil zanlısı Osman Küçükgüzel'in (62) ifadesi ortaya çıktı. Küçükgüzel ifadesinde, 1 yıldır kapı nedeniyle komşusuyla kavgalı olduğunu, olaydan bir hafta önce jandarmaya giderek, "Şikayetçi değilim ama rahatsız oluyorum, bir çözüm bulun" diye söylediğini bunun üzerine karakol komutanının Ramazan Çalışkan'ı arayıp uyardığını fakat Ramazan Çalışkan'ın bir çözüm üretmediğini belirtti.

19 Haziran'da meydana gelen olayda, tartışmanın ardından av tüfeğiyle komşularının üzerine ateş açan Osman Küçükgüzel, Ramazan Çalışkan'ın hayatını kaybetmesine, eşi Emine Çalışkan (40) ile kızı E.Ç. (13)'nin yaralanarak hastaneye kaldırılmasına neden oldu. Olayın ardından kendi evine giderek saklandığı belirlenen ve jandarma ekiplerine teslim olan saldırgan, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emine Çalışkan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kızı E.Ç.'nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Cinayetten bir hafta önce jandarma karakoluna gitmiş

Olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Osman Küçükgüzel verdiği ifadesinde cinayetin fitilini ateşleyen, 'ses' krizinin geçmişini anlattı. 6 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü ve yaklaşık 1 yıldır sürgülü demir kapının sesi sebebiyle komşusuyla aralarında sorun olduğunu belirten katil zanlısı, olaydan bir hafta önce, "Karakola gittim, 'şikayetçi değilim ama rahatsız oluyorum bir çözüm bulun' dedim. Bunun üzerine Karakol Komutanı benim yanımdayken Ramazan'ı aradı ve kapı ile ilgili kendisini uyardı. Ancak karakoldan eve geldiğim sıralarda, aynı gün yine Ramazan Çalışkan'ın evine giren bir şahıs beni rahatsız etme kastı ile evimin önünde arabasına ara gaz vererek beni taciz etti" dedi.

Olay günü saat 19.00 sıralarında dinlenmek isterken kapı sesinin tekrar duyulması üzerine komşusuna seslendiğini iddia eden Küçükgüzel, cinayet anını şöyle anlattı:

"Daha dikkatli olmalarını ve evde istirahat etmek istediğimi söyledim. Ramazan'ın eşi olan Emine evinden bana küfür etti, demir kapıyı bilinçli olarak ses çıkartacak şekilde tekrar kapattı. Bunun üzerine ben de sinirlenerek önce onlara hitaben hakaret ettim ancak ne söylediğimi hatırlamıyorum. Daha sonra evde bulunan bana ait av tüfeğini alıp kendi evimin kapısının önüne çıkarak hedef gözetmeksizin iki el ateş ettim" dedi.

"6 yıldır psikolojik tedavi görüyorum"

Amacının kimseyi öldürmek olmadığını ve hedef gözetmeden ateş ettiğini savunan Küçükgüzel, yaklaşık 6 senedir psikiyatrik ilaç tedavisi gördüğünü belirtti. Zanlı ifadesini, "Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Keşke ben ölseydim ama kimse zarar görmeseydi" sözleriyle tamamladı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Silivri'de çıkan iki tarla yangını söndürüldü
Silivri'de çıkan iki tarla yangını söndürüldü
Bolu'da yabani salep toplayan 3 kişiye rekor ceza: 2 milyon 97 bin TL
Bolu'da yabani salep toplayan 3 kişiye rekor ceza: 2 milyon 97 bin TL
Akademisyenler ve yetkililer öğrenciler için toplandı
Akademisyenler ve yetkililer öğrenciler için toplandı
Büyükçekmece'de yangına giden itfaiye aracı devrildi: 2 yaralı
Büyükçekmece'de yangına giden itfaiye aracı devrildi: 2 yaralı
Son Haberler
Silivri'de çıkan iki tarla yangını söndürüldü
Silivri'de çıkan iki tarla yangını söndürüldü
Kansere yenik düşen ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı
Kansere yenik düşen ilçe başkanı son yolculuğuna uğurlandı
Bolu'da yabani salep toplayan 3 kişiye rekor ceza: 2 milyon 97 bin TL
Bolu'da yabani salep toplayan 3 kişiye rekor ceza: 2 milyon 97 bin...
Akademisyenler ve yetkililer öğrenciler için toplandı
Akademisyenler ve yetkililer öğrenciler için toplandı
ERÜ'de '2025 Yılı Araştırma Performans Ödül Töreni' düzenlendi
ERÜ'de '2025 Yılı Araştırma Performans Ödül Töreni'...
Lazio'nun yeni hocası Gennaro Gattuso oldu
Lazio'nun yeni hocası Gennaro Gattuso oldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi