• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kara yollarında durum
Ekonomi
Yayınlanma: 01 Temmuz 2023 - 09:09

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor

Ekonomi
01 Temmuz 2023 - 09:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar KGM tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.

Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları 17-31. kilometrelerinde hendek yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlere yönlendiriliyor.

İzmir Çevre Otoyolu Bornova-Karşıyaka istikameti 3-4. kilometrelerinde yer alan Yamanlar viyadüğünde 2 Temmuz'a kadar derz çalışması yapılacak. Bornova-Karşıyaka yönü büyük tünel çıkışından sonra sol şerit ve küçük tünel çıkışından sonrada orta şerit olmak üzere 2 şeridin kapanmasından dolayı, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

Taşucu-Silifke-Erdemli yolu, Yeşilovacık T1 Tüneli girişi mevkii 17-18. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Elazığ-Diyarbakır yolunun 51-53. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolunun 68-73. kilometrelerinde Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Çankırı-Kastamonu istikametindeki sol tüp trafiğe kapatılarak ulaşım sağ tüpe yönlendiriliyor.

Iğdır-Aralık-Dilucu Sınır Kapısı yolunun 73-79. kilometrelerinde yol bakım onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İskilip-Çorum yolunun 3-5. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü yapılıyor.

İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü trafik geçişi sağlanıyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.





AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Serbest piyasada döviz fiyatları
Serbest piyasada döviz fiyatları
Denizli OSB, Fia -Tech Denizli 2026 ile geleceğin teknolojilerine ev sahipliği yaptı
Denizli OSB, Fia -Tech Denizli 2026 ile geleceğin teknolojilerine ev sahipliği yaptı
Belçika Başbakan Yardımcısı Prévot: "Gümrük Birliği güncellenmeli, 2026'nın ticareti 30 yıllık çerçeveyle yürütülemez"
Belçika Başbakan Yardımcısı Prévot: "Gümrük Birliği güncellenmeli, 2026'nın ticareti 30 yıllık çerçeveyle yürütülemez"
Denizli OSB Başkanı Yaymanoğlu; "Senayimizin güçlü olması için çalışıyoruz"
Denizli OSB Başkanı Yaymanoğlu; "Senayimizin güçlü olması için çalışıyoruz"
Son Haberler
Mehmetçiklerin mektupları Samsunlu öğrencilerle buluştu
Mehmetçiklerin mektupları Samsunlu öğrencilerle buluştu
Erzurum'da mini dünya kupası etkinliği
Erzurum'da mini dünya kupası etkinliği
İlkokul öğrencilerine gıda israfının önlenmesi, balığın faydaları ve beslenme eğitimi verildi
İlkokul öğrencilerine gıda israfının önlenmesi, balığın faydaları...
Eyyübiye'de yol çalışmaları devam ediyor
Eyyübiye'de yol çalışmaları devam ediyor
Sokak köpeklerinin saldırdığı 7 yaşındaki çocuk korku dolu anlar yaşadı
Sokak köpeklerinin saldırdığı 7 yaşındaki çocuk korku dolu anlar...
Mangal yanıklarına dikkat: "Kliniğimizde çok miktarda ağır yanık vakası oluyor"
Mangal yanıklarına dikkat: "Kliniğimizde çok miktarda ağır yanık vakası oluyor"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi