• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Çevre
  3. Karatay Belediyesi'nden Konya'nın girişine estetik dokunuş
Çevre
Yayınlanma: 06 Ekim 2024 - 10:33
Güncelleme: 06 Ekim 2024 - 11:53

Karatay Belediyesi'nden Konya'nın girişine estetik dokunuş

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi ilçenin dört bir yanında vatandaşın rahatı ve mutluluğu için gayret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Adana Çevre Yolu'nun çok daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması amacıyla başlatılan yeni servis yolu yapımı ile peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Söz konusu çalışmaların aralıksız bir

Çevre
06 Ekim 2024 - 10:33
Güncelleme: 06 Ekim 2024 - 11:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karatay Belediyesi'nden Konya'nın girişine estetik dokunuş
Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi ilçenin dört bir yanında vatandaşın rahatı ve mutluluğu için gayret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Adana Çevre Yolu'nun çok daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması amacıyla başlatılan yeni servis yolu yapımı ile peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Söz konusu çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Hasan Kılca, "Şehrimize gelen misafirlerimizi Konya'mıza yakışır bir estetikle karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

Karatay'da yürütülen çalışmalarla ulaşım ağını her geçen gün daha konforlu hale getirme çabasındaki Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karatay Belediyesi'nden şehir estetiğine katkı sunacak çalışma

Karatay Belediyesi bu kapsamda; Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, Adana Çevre Yolu'nun çok daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması amacıyla yeni servis yolu yapımı ile peyzaj düzenleme çalışması başlattı.

Yapılacak söz konusu çalışmayla; Adana Çevre Yolu'nu kullanarak Konya'ya giriş yapan vatandaşlar burada yapılacak peyzaj düzenleme ve yeşil bant çalışmasıyla artık hem daha estetik bir manzarayla karşılaşacak hem de bölgeye yapılacak yeni servis yoluyla şehir ulaşımına yeni bir standart getirilmiş olacak.

Başkan Hasan Kılca, çalışmaları yerinde inceledi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye başkan yardımcıları ile ilgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği incelemede Başkan Hasan Kılca, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Hasan Kılca, "Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü içindeyiz. Burası, bölgemizin tarım potansiyelini artırma adına güzel çalışmalar yapan çok önemli bir merkez. Ancak Konya Şehir Hastanesi'nden Adana Yeni Çevre Yolu'na kadarki bu 10 kilometrelik yol üzerinde istemediğimiz kötü görüntüler var. Karatay Belediyesi olarak bizler de Konya'mıza ve ilçemize yakışır çalışmalar yapma gayretindeyiz ve bu anlayışla ilçemize, şehrimize hizmet ediyoruz. Bu kapsamda da belediye olarak bu alanın daha estetik ve işlevsel hale dönüşmesi için çalışma başlattık. Buraya bir servis yolu yapıyoruz ve çalışmalarımız başladı. Büyükşehir Belediyemiz de yolumuzun tamamlanmasının ardından buranın çevre ve peyzaj düzenlemesi, yeşillendirilmesi ve yeşil bant çalışmasını yürütecek. Amacımız burada hem acil durumlarda kullanılabilecek yeni ve modern bir servis yolunun kazandırılması hem de şehrimizin girişlerinden birisi olan bu bölgenin daha estetik ve konforlu hale gelmesi. Söz konusu çalışmamız tamamlandığında, Adana Çevre Yolu'nu kullanarak şehrimize gelen hemşehrilerimizi Konya'mıza yakışır güzel yeşil ve modern bir banttan karşılamış olacağız" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları sualtı teknolojisiyle görüntülendi
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları sualtı teknolojisiyle görüntülendi
Çorum'da iki mahallede gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili vatandaşlar bilgilendirildi
Çorum'da iki mahallede gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili vatandaşlar bilgilendirildi
Başkan Koloğlu dere ıslah çalışmaları yerinde incelendi
Başkan Koloğlu dere ıslah çalışmaları yerinde incelendi
Kestane üreticilerine gal arısı uyarısı
Kestane üreticilerine gal arısı uyarısı
Son Haberler
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları sualtı teknolojisiyle görüntülendi
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları...
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını...
Bakan Göktaş: "Yapılan atamalarla kamuda görev yapan engelli memur sayısı 82 bin 880'e ulaştı"
Bakan Göktaş: "Yapılan atamalarla kamuda görev yapan engelli...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
Anne adaylarına normal doğum tavsiyeleri
Anne adaylarına normal doğum tavsiyeleri
Çocuklarının okuduğu sıralarda şimdi kendileri ter döküyor
Çocuklarının okuduğu sıralarda şimdi kendileri ter döküyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi