• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyaka'da kongre tartışması
Spor
Yayınlanma: 17 Mayıs 2023 - 13:12
Güncelleme: 17 Mayıs 2023 - 13:12

Karşıyaka'da kongre tartışması

Spor
17 Mayıs 2023 - 13:12
Güncelleme: 17 Mayıs 2023 - 13:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karşıyaka'da kongre tartışması

- TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde şampiyonluk yarışındaki Belediye Kütahyaspor'u 3-1 yenmesine rağmen yarıştaki rakibi Nevşehir Belediyespor da kazanınca son hafta öncesi Play-Off fırsatını kaçıran Karşıyaka, 3 puana sevinemezken, kulüpte kongre süreci de başladı.

Geçen sezon transfer yasağını açarak 20 takviye yaptıktan sonra ligi alt sıralarda tamamlayan, mutlak şampiyonluk hedefi ve yıldız transferlerle girdiği bu sezonda Play-Off'u bile göremeyen Kaf-Kaf yine hayal kırıklığı yaşadı. Cumartesi günü Elazığspor'a formalite niteliğindeki son maçta konuk olacak Karşıyaka'da yönetimin Kütahya randevusu sonrası açıkladığı olağan mali genel kurul kararı tartışma yarattı.

Yeşil-kırmızılılarda 5.5 yıldır görevde olan başkan Turgay Büyükkarcı yönetimi, mali genel kurulun ilk tarihini 31 Mayıs, ilk toplantıda yasal çoğunluk sağlanamayacağı için kongrenin çoğunluk aranmadan yapılacağı ikinci tarihini ise 18 Temmuz olarak açıkladı. Yönetime istifa çağrısı yapan taraftarların bir kısmı sosyal medyada seçimli genel kurul kararı alınmamasına ve kongrenin yaz ortasında düzenlenmesine tepki gösterdi. Başkanlığa adaylığını açıklayıp kongrenin seçimli olmasını isteyen Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü de karara sert çıktı. Dün birlikte hareket ettiği Cenk Karace, Azat Yeşil ve Mustafa Karabağlı'yla canlı yayına katılan Ergüllü, 18 Temmuz'a ertelenen kongrenin kulübü kaosa sürükleyeceğini savundu.

İLKER ERGÜLLÜ SERT ÇIKTI

Yönetimin artık değişim talebindeki camiayla inatlaştığını, sezon hazırlıklarının başladığı 18 Temmuz'a özellikle mali kongre kararı alındığını söyleyen İlker Ergüllü, "Turgay Büyükkarcı yönetiminin kongre kurnazlığını bütün camia gördü. Normalde kongrelerde iki oturum arasında 1 haftalık süre olur. Özellikle tarihi, takımlarda kadroların kurulup antrenmanların başladığı yaz ortası olan 18 Temmuz'a aldılar. Bütün umutları yeni çıkardıkları kripto paradan hayal olarak gelmesini bekledikleri para. Gelmesini umdukları para olmadan 150 milyon TL'ye çıkardıkları kulübün borcunu mali kongrede makyajlayamayacaklar. Daha önce çıkardıkları kripto paradan bile kulübün gerçekte ne kazandığı, kendilerinin ne aldığı muhasebe kayıtlarında yok. Bu karara karşı bütün halinde mücadele etmek boynumuzun borcu. Camia talebine kulak vermeyip kulübü kaosa sürüklüyorlar. Acil seçimli kongre kararı çıkmazsa artık mali kongrede yönetimi ibra etmemek dahil tüm ihtimalleri değerlendiriyoruz" dedi.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
İran ve Rusya, Reşt-Astara demir yolunun inşası için anlaşma imzaladı
İran ve Rusya, Reşt-Astara demir yolunun inşası için anlaşma imzaladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi