• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Kasımpaşa - Pendikspor maçının ardından
Spor
Yayınlanma: 26 Ağustos 2023 - 22:08

Kasımpaşa - Pendikspor maçının ardından

Spor
26 Ağustos 2023 - 22:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar

Kasımpaşa, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Pendikspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya iyi başlayan tarafın Pendikspor olduğunu ancak ikinci yarıda kazanabilecekleri bir oyun oynadıklarını belirten Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Geçtiğimiz haftada 1 puan aldık deplasmanda ve ilk yarı da iyi oynamıştık. İkinci yarıda da rakip iyi oynamıştı. Maç başladığında iki takım birbirini birinci bölgede karşıladı. Pendikspor topu çabuk kullandı. Net pozisyonu olmasa da iyi başlangıç yaptılar. İlk yarı boyunca yarı alanda bizi savunmaya zorladılar ve bu bizi yordu. Son dakikada kötü bir penaltı golüyle geri düştük. İkinci yarı farklı olması gerekiyordu. Topa sahip olarak etkinlik kurmaya çalıştık. Çok iştahlı oyunumuz vardı. Golü erken bulsak farklı olurdu. Birkaç pozisyonumuz var ve bir tanesi netti. Pas versek maçı kazanabilirdik. İkinci yarı yaşananlar, oyuncuların sakatlığı, değişimler sonrasında verilen 4 dakikaya itirazım oldu. Maçlar Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray maçlarında uzatıldığı şekilde uzatılsın ve maçı kim kazanırsa kazansın. Burada süre hemen VAR hakemlerine atılıyor. Standartsızlık oluyor. Bazı maçlarda çok uzaması gerekirken az uzuyor. 3 puan alamadık ama gelişimimizi sürdüreceğiz diye düşünüyorum. Oyuncularım kazanacak bir oyun oynadı. Yarından itibaren Trabzonspor maçına hazırlanacağız. Milli araya kazanarak girip süreci devam ettireceğiz" diye konuştu. 

OSMAN ÖZKÖYLÜ: BİR PUAN SEVİNDİRİCİ AMA KAZANAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise basit bir gol yediklerini ve maçı kazanamadıkları için üzgün olduğunu belirterek, "Maça baktığımız zaman kaybetmediğimize mi sevinelim yoksa kazanamadığımıza mı üzülelim, bilmiyorum. Planladığımız gibi, doğru oynayarak, topa hakim olarak kimliğimizi yansıttık. İlk yarıda Halil ile etkili toplar getirdik. Maçın genelinde 4 ya da 5 tane net pozisyonumuz var. İkinci yarı oyun tempomuz düştü ki bu da normal bence. Adaptasyon sürecindeki bir takım olarak maçlar oynamamız gerekiyor. Mental ve taktiksel olarak gelişim içerisindeyiz. İlk maçtaki hayal kırıklığından sonra son iki haftada yaptığımız iş bence çok önemli. İkinci yarı topu biraz daha tutabilsek daha başka bir skor çıkabilirdi. İkinci yarı yediğimiz gole kadar yakaladığımız pozisyonlar var. Onları gole çevirebilirsek orada maçı koparabilirdik. Basit bir gol yemek, bizi mutsuz etti. Geçen hafta da Beşiktaş maçında yan toptan basit bir gol yedik. Bu konuda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. İkinci yarı oyuna giren arkadaşlarımızdan beklediğimiz etkiyi alamadık. Deplasmanda kazandığımız bir puan sevindirici ama diğer yandan maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Takım bütünlüğünü iyi bir şekilde sahaya yansıtmaya çalıştık. Milli maç arasından sonra istediğimiz takımı daha iyi bir şekilde sahada göstereceğimize eminim. Kasımpaşa takımını da tebrik ediyorum. Oyunu ikinci yarı kontrol ettiler. İki tarafın da hak ettiği bir puan diyebilirim" ifadelerini kullandı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Kemal Özdeş'in açıklamaları

- Osman Özköylü'nün açıklamaları


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
OMÜ'lü milli sporcu iki branşta Türkiye derecesi elde etti
OMÜ'lü milli sporcu iki branşta Türkiye derecesi elde etti
Mezitli'de 19 Mayıs coşkusu spor turnuvalarıyla kutlanacak
Mezitli'de 19 Mayıs coşkusu spor turnuvalarıyla kutlanacak
İskoçya'da şampiyonluk düğümü yarın çözülecek
İskoçya'da şampiyonluk düğümü yarın çözülecek
Bakan Bak'tan milli tekvandocular için tebrik
Bakan Bak'tan milli tekvandocular için tebrik
Son Haberler
Nusaybin'de 100 yataklı öğretmenevi ve 24 derslikli kompleksi temeli atıldı
Nusaybin'de 100 yataklı öğretmenevi ve 24 derslikli kompleksi temeli...
Tera'nın Proje GYF'sine yatırımcı ilgisi
Tera'nın Proje GYF'sine yatırımcı ilgisi
Muğla'da engellilere asker kınası gecesi düzenlendi
Muğla'da engellilere asker kınası gecesi düzenlendi
Bayburt'ta öğrencilerin bilim projeleri sergilenmeye devam ediyor
Bayburt'ta öğrencilerin bilim projeleri sergilenmeye devam ediyor
Garanti BBVA'ya 3 ödül birden
Garanti BBVA'ya 3 ödül birden
Beşiktaş'ta Dinamo Kiev rövanş maçı hazırlıkları başladı
Beşiktaş'ta Dinamo Kiev rövanş maçı hazırlıkları başladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi