• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Kendisini 8 yerinden bıçaklayan oğlundan şikayetçi olmadı
Asayiş
Yayınlanma: 02 Kasım 2023 - 13:50

Kendisini 8 yerinden bıçaklayan oğlundan şikayetçi olmadı

Asayiş
02 Kasım 2023 - 13:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kendisini 8 yerinden bıçaklayan oğlundan şikayetçi olmadı

BOLU'nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında annesi Fatma Aykol'u (56) yerinden bıçaklayarak yaralayan, iddianamedeki ifadesinde, "Buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim" diyen İbrahim Aykol (33) 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında olay günü uyuşturucu madde etkisinde olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Annesi Fatma Aykol ise mahkemede, oğlundan şikayetçi olmadığını belirtti.

Olay, 1 Mayıs'ta saat 20.30 sıralarında İbrahim Aykol ile annesi Fatma Aykol'un birlikte yaşadığı Mudurnu'nun Avdullar köyündeki evde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen İbrahim Aykol, birlikte yaşadığı annesi Fatma Aykol'u 8 yerinden bıçakladı. Kanlar içerisinde oğlunun elinden kurtulan Fatma Aykol'u akrabası, hastaneye götürmek için aracına aldı, yolda çağırdığı sağlık ekiplerine teslim etti. Fatma Aykol kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, İbrahim Aykol jandarma ekipleri tarafından elinde bıçakla beklediği evinde gözaltına alındı. Aykol, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Fatma Aykol da tedavisinin ardından taburcu oldu.

İFADELERİ KAN DONDURDU

Aykol hakkında 'Üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Aykol iddianamede yer alan ifadesinde, "Bu eylemi Allah rızası için yaptım. Öldürmeye teşebbüs ettiğim kişi annem değil, şeytandı. Anneme kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum. Birçok kez bıçakladım ve dışarı kaçtı. Dışarıya kaçmasaydı öldürecektim. Buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim, pişman değilim ve zevkle yaptım" dedi.

'KENDİNİ MEHDİ OLARAK GÖRÜYOR'

Fatma Aykol ise iddianamede yer alan ifadesinde oğlunun kendisini mehdi olarak gördüğünü belirterek şunları söyledi:

"Oğlum uyuşturucu bağımlısı ve kendini mehdi olarak görüyor. Ben duştayken kapıya vurarak 'Seni öldüreceğim, keseceğim' dedi. Duştan çıkınca televizyonun yanında bıçak vardı, onu alarak mutfağa götürdüm. Bana sürekli olarak, 'Sen annem değilsin şeytansın' diyordu. Evden çıktıktan sonra tekrar geri geldi. 'Özür dileyeceğim' dedi, ben de kapıyı açtım. Daha sonra mutfağa gidip bıçak alarak bana saldırarak bıçakladı. Bıçağı elinden alarak camdan bahçeye fırlattım. Bıçağı almaya gittiğimde ben de kaçtım."

İLK DURUŞMADA HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Tutuklu yargılanan İbrahim Aykol, Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Olay günü hiçbir şeyi hatırlamadığını iddia eden Aykol, "Olay günü aşırı derecede uyuşturucu almıştım ve krize girmiştim. Böyle bir suçtan dolayı karşınıza çıkmaktan çok pişmanım ve utanç duyuyorum. Seni tanımıyorum, şeytansın, Mehdi gibi şeyleri de söylediğimi hatırlamıyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

ANNE DAVACI OLMADI

Fatma Aykol ise oğlundan davacı olmadığını söyleyerek, "Kendisi benim oğlum olur. Olay akşamı aşırı derecede uyuşturucu kullanmış. Bu olayı bilinçli olarak yapmamıştır. Savcılıkta verdiğim ifadem doğrudur. Bana şeytansın, Allah'ın emri ile yaptım, sen benim annem değilsin gibi cümleleri kurdu. Kendisinden davacı değilim. Her şeyi uyuşturucunun etkisi altında yaptığını tahmin ediyorum. Olaydan kaçarak kurtuldum. Belki de ölecektim, onu bilemem ama yaşananlar bunlar" dedi.

Duruşma Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan akıl sağlığı raporunun beklenmesi için ertelenirken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Iğdır'da karganın banyo keyfi
Iğdır'da karganın banyo keyfi
1 tonluk malzemelerin arasında kalan işçi hayatını kaybetti
1 tonluk malzemelerin arasında kalan işçi hayatını kaybetti
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın "Doğunun kızı" adlı romanı çıktı
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın...
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, İYİ Partiden istifa etti
Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, İYİ Partiden istifa etti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi