• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Haberler
  3.  KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU BAĞCILAR'DA AÇILIŞA KATILDI
Haberler
Yayınlanma: 26 Mart 2023 - 16:36

 KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU BAĞCILAR'DA AÇILIŞA KATILDI

Haberler
26 Mart 2023 - 16:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
- CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Bağcılar'da açılış törenine katıldı. Ekrem İmamoğlu'nun seçimleri kazanmaları durumunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "O zaman, İstanbul'a hizmet ederken bugün önüne konan bütün engelleri tek tek kaldıracak" dedi. İmamoğlu ise, "Her hizmetimizin toplumun ve yaşadığımız alanın önemli meselelerine çözüm bulması noktasında bir karakter oluşturuyor, markalaştırıyor ve İstanbul'da kalıcı bir stratejik sonuca erişsin istiyoruz" diye konuştu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar'da İBB tarafından düzenlenen Ebubekir Meydanı ve İBB Kadın Bağcılar Hizmet Merkezi'nin açılış törenine katıldı. 

'İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLARAK DA GÖREVİNİ YAPACAK'

Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanmaları durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olarak da görev yapacağını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekrem Başkan'la beraber bütün belediye başkanlarımız depremden hemen sonra soluğu deprem bölgesinde aldılar. Herkese hizmet veriyorlar. Herkese hiçbir ayrımcılık yapmıyorlar. İstanbul hepimizin gözbebeği ve kadim bir şehir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Allah nasip ederse cumhurbaşkanı yardımcısı olarak da aynı zamanda görevini yapacak. O zaman, İstanbul'a hizmet ederken bugün önüne konan bütün engelleri tek tek kaldıracak ve hedef İstanbul diyecek, hedef Türkiye diyecek, hedef kalkınma diyecek, hedef büyüme diyecek. Bunların hepsini gerçekleştirecek" dedi. 

'İKİ KADİM KENTE DE HİZMET VERECEKLER'

Cumhur Başkanı yardımcısı olarak ismi ön plana çıkan ikinci isim olan Mansur Yavaş'la ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, "İkinci adayımız, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Mansur Yavaş. Elinden gelen bütün gücü gösterecek. Neden Ekrem İmamoğlu, neden Mansur Yavaş? Bizim tarihimizde iki önemli başkent var; Osmanlı'nın Başkenti İstanbul, Cumhuriyet'in Başkenti Ankara. Demek ki, iki başkenti yöneten güç, iki başkenti yöneten aktör aynı zamanda cumhuriyetimizin en önemli yılında yani yüzüncü yılında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacaklar. İki başkente de, iki kadim kente de hizmet verecekler" şeklinde konuştu.

'PLATFORM KADAR YERDEN TEMEL OLMAZ'

Ekrem İmamoğlu da, "Bugün İstanbul Bağcılar'da gördüğünüz bu şık alan kapalı pazarı, otoparkı, İBB Kadın'ı, sosyal tesisleri ve hemen arka tarafınızda bu arada yine hızla tam gaz yükselen bir şantiyemiz var. İçinde kreşimiz var, kapalı spor salonumuz, yüzme havuzumuz. Birçok mekanlarıyla sosyal alanları, çağdaş bir proje daha geliyor. Şunu söyleyeyim. Yani şu platform kadar bir yerden temel olmaz. Yani yirmi birinci yüzyılda çarpık, demirleri bağlanmış ve orada sadece pompanın borusunun ucundan akan betonu göstererek 'Betona bak, betona bak' diye açılış yapılmaz. Yani gülelim arkadaşlar. Buna vallahi gülelim. Demeyelim ama üzülecek halimiz var o ayrı. Bu nerede olur? Salı, pazarına gelirsiniz, 'marula bak, marula bak' dersin ama 'Betona bak, betona bak' denmez" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------

-Tören alanından detay görüntü

-Kılıçdaroğlu konuşma

-İmamoğlu konuşma

-Genel detay görüntüler

 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli gözaltına alındı
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Son Haberler
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli...
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan, adaylık için gerekli 100 bin imzaya ulaştı
Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan, adaylık için gerekli 100 bin imzaya ulaştı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi