• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Koçarlı Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali'nin tarihi değişti
Genel
Yayınlanma: 03 Temmuz 2023 - 17:43

Koçarlı Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali'nin tarihi değişti

Koçarlı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali, 2 hafta ileri tarihe alındı.

Genel
03 Temmuz 2023 - 17:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Koçarlı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali, 2 hafta ileri tarihe alındı.

Geçtiğimiz ay Haziran ayı meclis toplantısında alınan karar ile 22-23 ve 24 Eylül tarihlerinde yapılacağı duyurulan Koçarlı Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali, Temmuz ayı meclis toplantısında alınan karar ile 2 hafta ileri tarihe ertelenerek 6-7 ve 8 Ekim tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

Koçarlı Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis salonunda Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan Koçarlı Geleneksel Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali'nin yeni tarihi de görüşüldü. İlk olarak belirlenen tarihte festivalin, Germencik'te gerçekleşmesi planlanan İncir Festivali ile aynı tarihe denk gelmesinden ötürü güncelleme yapıldı. Festivalin yeni tarihi meclis üyelerinin oylarıyla 6-7 ve 8 Ekim 2023 tarihi olarak belirlendi.

Bu yıl 15.'si düzenlenecek olan Koçarlı Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali programının hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Nedim Kaplan; "Festival ile 3 gün boyunca Koçarlı ve ilimize ait ekonomimize değer katan ürünlerin Türkiye çapında tanıtımı sağlanacak. Festival komitemiz dolu dolu bir program hazırlayarak bu yılda katılımcılara unutulmaz bir festival yaşatacak. Geçtiğimiz ay meclis toplantımızda festivalimizi 22, 23 ve 24 Eylül olarak belirlemiştik. Ancak aynı tarihlerde Germencik ilçemizin de festival tarihine denk geldiğinden, konu ile ilgili Germencik Belediye Başkanımız Fuat Öndeş ile görüşerek, vatandaşların hem Germencik, hem de Koçarlı'daki festivale katılabilmesi için festival tarihini ertelemek için çalışma başlattık. Festival tarihlerini, Koçarlı Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantımızda gündeme getirdik ve meclis üyelerimizin oy birliği ile festival tarihimizi 6, 7 ve 8 Ekim olarak güncelledik" dedi.

Başkan Kaplan, ayrıca festivalin Aydın'ın tanıtımına da önemli katkı sağlayacağını belirterek "Kortejden, panayıra, dans gösterilerinden konserlere kadar çeşitli eğlencelerin yer alacağı festivalimiz Koçarlı'nın ve Aydın'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak. İlçemizde ve ilimizde yetilen çam fıstığı, incir, pamuk, zeytin ve zeytinyağı gibi yerel ürünlerin tanıtılacağı, sadece Koçarlı'nın değil Aydın'ın isminin duyulacağı ve sürpriz sanatçıların konserleri ile muhteşem bir festival hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
ABD'de ISM imalat endeksi haziranda beklentilerin altında kaldı
ABD'de ISM imalat endeksi haziranda beklentilerin altında kaldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi