• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Kocasının ölümünden serviste çalışan hostesi sorumlu tuttu
Asayiş
Yayınlanma: 24 Kasım 2023 - 10:56

Kocasının ölümünden serviste çalışan hostesi sorumlu tuttu

Asayiş
24 Kasım 2023 - 10:56
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kocasının ölümünden serviste çalışan hostesi sorumlu tuttu

BURSA'da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç'in (46) yargılandığı davaya müşteki olarak katılan maktulün eşi K.Ö. (52), yargılamada mağdur olan Aysun Y.'nin, eşi ile sanığı birbirine düşürdüğünü söyleyerek, "Aysun Y.'den de şikayetçiyim. Kendisinin iki tarafı birbirine düşürdüğünü düşünüyorum" dedi. Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcısı, Ali Dinç hakkında, 'kasten öldürme' suçundan müebbet, Aysun Y.'ye yönelik 'kasten yaralama' suçundan ise 3 yıla kadar hapis cezası istedi.

Olay, mayıs ayında Nilüfer ilçesi kırsal Dağyenice Mahallesi'nde meydana geldi. Servis taşımacılığı yapan Kamil Öğütçü, minibüsünde uzun süredir hostes olarak çalışan Aysun Y. ile birlikte evine gitti. Burada çıkan tartışmanın ardından Aysun Y., kepçe operatörü olan erkek arkadaşı Ali Dinç'e, cep telefonundan gönderdiği mesajla konumunu bildirip, 'Patronumla birlikteyim. Bu adam beni rahatsız ediyor' dedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Ali Dinç, tartıştığı Öğütçü'ye yanındaki tabancayla ateş etti. Öğütçü vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, Ali Dinç ile saldırıda yaralanan Aysun Y. kaçtı. Mahallelinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evli ve 3 çocuk babası Kamil Öğütçü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ali Dinç ile Aysun Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 2 çocuk babası Ali Dinç, emniyetteki ifadesinde cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Eşinden boşandığı öğrenilen Aysun Y. ise "Patronum beni rahatsız edince Ali'den yardım istedim. Olayın bu boyuta ulaşacağını bilmiyordum. Üzgünüm" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Dinç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MÜEBBETLE YARGILANIYOR

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen soruşturmanın ardından Ali Dinç hakkında, Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılırken, Aysun Y. ise mağdur olarak gösterildi.

Davanın ilk duruşmasında ifade veren Ali Dinç, boşandığını ve eşi ölen Aysun Y. ile 13 yıldır dini nikahlı olarak yaşadıklarını söyledi. Aysun Y.'nin 2022 yılının ekim ayından itibaren, servis araçları bulunan Kamil Öğütçü'nün yanında hostes olarak çalıştığını belirten Ali Dinç, "Aysun, olaydan 15 gün önce patronunun kendisinden 'hoşlandığını' söyledi. Ben de çalışmamasını istedim. O gün Aysun, Kamil Öğütçü ile konuşup ayrılmak için işe gitti. Telefon ile aradığımda bana, ağlamaklı bir sesle, 'Bir yere gidiyorum seni arayacağım' dedi. Durumdan şüphelendim. Bunun üzerine, Kamil'in daha önceden bildiğim Dağyenice'deki evine gittim. Burada, Aysun'u dayak yemiş halde gördüm. Arabaya binip evden uzaklaşıyorduk. Bu sırada Kamil bana, 'Bu kadın kötü, seninle de benimle de beraber oldu, ben esnafım bu mesele kapatılmalı' dedi. Bunun üzerine, 'Doğru mu?' diye sorduğumda Aysun bana, 'Yalan söylüyor. Beni bayıltana kadar dövdü. Zorla benimle oldu' dedi. Bunun üzerine Kamil ile kavgaya başladık. Bu sırada, güvenlik görevlisi olarak çalıştığım iş yerimde kullandığım belimdeki tabancam yere düştü. İkimiz de almak isterken silah ateş alınca, Kamil 'Yandım anam' diye bağırdı. Sonra olay yerinden ayrıldık" dedi.

'DİRENMEME RAĞMEN TECAVÜZ ETTİ'

Duruşmada ifade veren Aysun Y. ise olaydan 20 gün önce patronunun serviste kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşamazsın' şeklinde rahatsız edici sözler söylediğini öne sürüp, "Bu sözlerden sonra işi bırakmayı düşünüyordum. Kamil Bey o gün beni, istemememe rağmen Dağyenice Mahallesi'ndeki evlerine götürdü. Burada ormana çekip, direnmeme rağmen dövüp, bana tecavüz etti. Sonrasında Ali geldi. Aralarında çıkan kavgada Ali'nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü" diye konuştu.

'EŞİMİ TEHDİT ETTİĞİNİ DUYDUM'

Cinayetle ilgili yargılamaya devam edildi. Tutuklu sanık Ali Dinç ile taraf avukatlarının katıldığı duruşmada, maktulün eşi K.Ö. de müşteki olarak hazır bulundu. Ali Dinç'in, eşini tehdit ettiğini duyduğunu söyleyen K.Ö., servislerinde hostes olarak çalışan Aysun Y.'yi suçlayarak, "Davaya katılmak istiyorum. Ayrıca, mağdur konumundaki Aysun Y.'den şikayetçiyim. Kendisinin iki tarafı birbirine düşürdüğünü düşünüyorum. Olaya ilişkin görgüye dayalı bilgim yoktur. Ben şoförlerden, Ali Dinç'in eşim Kamil'i bir şekilde tehdit ettiğini duydum" ifadelerini kullandı.

SAVCI, 'MAĞDUR' DEDİ

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını veren  Cumhuriyet savcısı, "Sanığın olay tarihinde maktul Kamil ile mağdur Aysun'un yanına gidip, yanında getirdiği tabanca ile hedef almak suretiyle ateş ederek maktulü öldürdüğü, boğuşma sırasında ateş ederken minibüste bulunan mağdur Aysun'un da yaralandığı, sanığın, mağdurun yaralanmasını öngörmesine rağmen boğuşmaya devam edip, ateş etmek suretiyle neticeyi kabullendiği" ifadelerine yer verilerek, Ali Dinç hakkında, 'kasten öldürme' suçundan müebbet, Aysun Y.'ye yönelik 'kasten yaralama' suçundan ise 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ali Dinç'in cinayeti planlayarak işlemediğini söyleyen avukatları Okan Bozkurt ile Mert Atakılıç, müvekkillerinin tahliyesini talep ederken, sanık avukatlarına esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma için ek süre veren mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
1 tonluk malzemelerin arasında kalan işçi hayatını kaybetti
1 tonluk malzemelerin arasında kalan işçi hayatını kaybetti
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Ruh ve sinir hastalarına masal ile tedavi
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın "Doğunun kızı" adlı romanı çıktı
Bir çocuk gelinin sessiz çığlığı: Gazeteci-yazar Hüseyin Arslan'ın...
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
Denizli Fatih İlkokulu zeka oyunlarında tarih yazdı
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
İncilipınar Ortaokulu, Dünya şampiyonu oldu
Beylikova'da sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı
Beylikova'da sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi