• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Konteyner çarşılarda Kurban Bayramı telaşı başladı
Yaşam
Yayınlanma: 24 Haziran 2023 - 12:34

Konteyner çarşılarda Kurban Bayramı telaşı başladı

Kurban Bayramı'na sayılı günler Kahramanmaraş'taki konteyner çarşılarda bayram alışverişi piyasaları yeniden canlandırdı.

Yaşam
24 Haziran 2023 - 12:34
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kurban Bayramı'na sayılı günler Kahramanmaraş'taki konteyner çarşılarda bayram alışverişi piyasaları yeniden canlandırdı.

Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayramlık kıyafet alışverişi yapmak isteyenler çarşı merkezinde bulunan konteyner çarşılarda yoğunluk oluşturmaya başladı. Ekonominin yeniden canlanması için kentin belirli bölgelerine kurulan konteyner çarşılarda esnaflar bayramlık elbise ve ayakkabıları tezgahlarda sergilemeye koydu. Vatandaşlar da bayrama sayılı günler kala kent merkezinde bulunan çarşılara gelerek alış verişini yaptı. Bir süredir durgunluk yaşadıklarını ifade eden esnaf ise bayram alışverişinin başlamasından umutlu olduklarını söyledi.

"Yeni ürünlerimiz reyonlarımızda"

Ulu Cami meydanında kurulan konteyner çarşılarda vatandaşlara hizmet veren giyimci esnafı Hasan Hüseyin Gündoğdu, "Önümüzdeki Kurban Bayramı'na ürünlerimiz tam bir şekilde hazırlığımızı yaptık tüm çarşı esnafları olarak. Hepimizin ürünleri mevcut şu an yeni ürünlerimiz reyonlarımızda. Kurban Bayramı'nda geçtiğimiz Ramazan Bayramı'na göre durgun. Bildiğiniz üzere Kurban Bayramı masraf bayramı. Halkımız da az çok ister istemez ceplerinden çıkan paralarda biraz idareli oldukları için işler de haliyle yumuşuyor. Ama bugünümüze şükür, konteyner çarşımızda işimizin başındayız. Vatandaşlarımız satın aldığı ürünler yani Kurban Bayramı'na bağlı olmayarak düğün sezonu yaklaştığı için ağırlıklı olarak gömlek, tek ceket, takım elbise olarak bunlar şu günlerde daha çok tutuluyor" dedi.

"Yaralarımızı birlikte sarıyoruz"

Ayakkabıcı esnaflığı yapan Ahmet Alperen Bozdoğan ise "Geçen seneye göre ayakkabı satışlarımız deprem nedeniyle azaldı tabi ki. Ama yine de satışlarımız iyi gidiyor şu an genel olarak. Normalleşmeye çalışıyoruz ve şu anda yaz dönemi olduğu için genellikle terlik, topuklu ayakkabı satılıyor. Yaralarımızı birlikte sarmaya çalışıyoruz. Fiyat olarak tabii ki hepimiz depremzede olduğumuz için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mümkün olduğunca fiyatlarımızı en ucuz şekilde vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Üreten eller bilimle buluştu
Üreten eller bilimle buluştu
Vali Taşolar'dan engelli bireye duygulandıran jest
Vali Taşolar'dan engelli bireye duygulandıran jest
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Kahramanmaraş'ta özel çocuklara özel gün
Kahramanmaraş'ta özel çocuklara özel gün
Son Haberler
TEM Otoyolu'nda feci kaza: Hurdaya dönen tırdan burnu bile kanamadan çıktı
TEM Otoyolu'nda feci kaza: Hurdaya dönen tırdan burnu bile kanamadan...
Otomobilin çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı
Otomobilin çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı
Tunceli'de dolu yağışı etkili oldu: Sürücüler zor anlar yaşadı
Tunceli'de dolu yağışı etkili oldu: Sürücüler zor anlar yaşadı
Hemzemin geçitte korkutan kaza: Yolcu treni kamyonete çarptı, 4 yaralı
Hemzemin geçitte korkutan kaza: Yolcu treni kamyonete çarptı, 4 yaralı
Kayseri'de 3 kişinin öldüğü fabrika yangıyla ilgili 7 kişinin yargılanmasına devam edildi
Kayseri'de 3 kişinin öldüğü fabrika yangıyla ilgili 7 kişinin...
Eyüpsultan'da çatıdan aşağı düşen yabancı uyruklu işçi hayatını kaybetti
Eyüpsultan'da çatıdan aşağı düşen yabancı uyruklu işçi hayatını kaybetti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi