• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Konya Şeker'in 3 fabrikası 'Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi' aldı
Ekonomi
Yayınlanma: 17 Kasım 2023 - 18:01
Güncelleme: 17 Kasım 2023 - 18:01

Konya Şeker'in 3 fabrikası 'Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi' aldı

Ekonomi
17 Kasım 2023 - 18:01
Güncelleme: 17 Kasım 2023 - 18:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Konya Şeker'in 3 fabrikası 'Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi' aldı
KONYA Şeker'in 3 fabrikası 'Sürdürülebilir Güvenli Üretim' belgesi aldı.

 Belge teslim töreni Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin'in katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Konya Şeker ve Torku markasının bir gıda devi olduğunu belirterek ülke çapında daha da büyüyeceklerinin altını çizdi.

Erkonuycu, "TSE damgası olmayan bir mamul yani yurt dışını boş verin, yurt içinde de çok büyük itibar görmüyor. Onun için biz kurumlarımızda hep şunu iddia ederiz, biz çok iyi ürünler üretiriz. Bunun teyidi ancak bütün dünyada kabul gördüğü gibi yurdumuzu zaten öyle. Resmi de bir misyonu var, görevi var. Bundan ziyade yurt dışında da TSE damgası olmadan herhangi bir mamulde istediğiniz kadar iddialı olun. Çok bir geçerliliği yoktur. Üç gıda üretim birimimizin bu kurumdan destek görmesi, ödül demeyeyim ben buna, teyit görmesi ya da hakikaten mamulümüzün ürettiğimiz malın çok iyi olduğunun gösterilmesi, bizim için hakikaten mutluluk verici, gurur verici" dedi.

"AMAÇ TÜM PAYDAŞLARI GÜÇLENDİRMEK"

Belge teslim törenine katılan TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin ise "Konya Şeker'i yapmış olduğu üretimlerdeki faaliyetleriyle alakalı almış oldukları sürdürülebilir güvenli hizmet belgesiyle alakalı bir belge töreni için bugün buradayız. Dünyada çok hızlı değişimler yaşanıyor. Özellikle birkaç yıl önce bütün dünyayı saran bir pandemi sürecinde gerçekten ülkeler kapılarını kapattı. Gıda üretimi de çok ciddi manada bir sıkıntıya uğradı. Tedarik noktalarında sıkıntılar yaşandı ve dünyada ciddi manada bir krize de sebebiyet verdi. Ama burada önemli olan üretimin sağlıklı ve sürdürülebilir devam edebilmesi için belli bir kriterlerin, standartların da belirlenmesi gerekiyordu. Aslında dünya buna hazır değildi. Çünkü böyle bir yakın tarihte böyle bir sıkıntıyı da yaşamış değildi. Tabii biz işletmelerimizle kurumlarımızla gurur duyuyoruz. İş birliklerimizin artırılmasına yönelik bazı alanlarda da iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Türk Standartları Enstitüsü Türkiye'nin baktığımız zaman gerek standardizasyon faaliyetlerinin sürdürülebilmesiyle gerekse ters laboratuvar, altyapı imkanlarıyla beraber güçlü bir yapıya sahip" dedi.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Muğla'nın ihracatı Nisan ayında artış gösterdi
Muğla'nın ihracatı Nisan ayında artış gösterdi
DSO, Kayseri'de ki savunma sanayii yatırımları yerinde incelendi
DSO, Kayseri'de ki savunma sanayii yatırımları yerinde incelendi
Kale Biberi fideleri toprakla buluştu
Kale Biberi fideleri toprakla buluştu
Kamu ihaleleri ve tedarik süreçleri MTSO'da masaya yatırıldı
Kamu ihaleleri ve tedarik süreçleri MTSO'da masaya yatırıldı
Son Haberler
Maltepe'de depo yangını
Maltepe'de depo yangını
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan İş Forumu Kapanış Toplantısında yaptığı konuşmada, "Kazakistan'la ekonomik ilişkilerimizin her geçen gün daha da ileriye gitmesinden bahtiyarız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan İş Forumu...
Samsun'da 19 yıl ve 9 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı
Samsun'da 19 yıl ve 9 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı
Jandarma'nın en iyi nişancıları Foça'da belli oluyor
Jandarma'nın en iyi nişancıları Foça'da belli oluyor
Selendi'nin altın kızı Türkiye Şampiyonu oldu
Selendi'nin altın kızı Türkiye Şampiyonu oldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi