• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Konyaspor - Kasımpaşa maçının ardından
Spor
Yayınlanma: 25 Kasım 2023 - 19:17

Konyaspor - Kasımpaşa maçının ardından

Spor
25 Kasım 2023 - 19:17
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
- Konyaspor, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Kasımpaşa'yı sahasında 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu. 

Konyaspor'un galibiyete ihtiyacı olduğu bir dönemde alınan 3 puanın çok kıymetli olduğunu belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Öncelikle kazandığımız için çok sevinçliyiz. Çünkü buna ihtiyacımız vardı. Kötü bir periyottan geçiyorduk. Maç öncesi kazanmak istiyorduk. Oyuncularım inanılmaz şekilde istekli ve arzuluydular. Bunu maça da yansıttık. Maçın büyük bir bölümünde üstün oynadığımızı düşünüyorum. Sahada istediklerimizin çoğunu oyuncularım yaptı. Sonuçlandırmada biraz sıkıntı yaşadık ama ikinci yarı bulduğumuz gollerle de bir avantaj sağladık. Fakat son bölümde biraz geri düştük. İlk defa uzun zamandır galip gelememenin bir sıkıntısı vardı. Onun biraz stresini yaşadılar ama yediğimiz baskı sonucu gol yemememiz bizim için önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Dediğim gibi müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu yağmurda bizi müthiş bir şekilde desteklediler. İtici güç oldular. Başkanımıza da giderken iyi bir armağan oldu. Şimdi yapacak çok işimiz var. Günden güne oyunu daha da geliştirip daha da iyi olmaya çalışıyoruz. Şimdi önümüzde bir Alanyaspor maçı var. Ona hazırlanacağız. Bu moralle inşallah içeride kaybettiğimiz bir Karagümrük maçı vardı. O puana çok üzülmüştük. Onu da deplasmandan telafi etmek istiyoruz. Dediğim gibi bizim için bir moral oldu. Bu haftadan sonra takımın tepki vereceğini, iyi bir çıkış yakalayacağını düşünüyorum" dedi.

KEMAL ÖZDEŞ: EN ETKİSİZ OFANSİF OYUNUMUZU OYNADIK

Takımının yanlış oyunla maçı kaybettiğini söyleyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Konyaspor bugün bizden daha istekli, daha coşkulu, en önemlisi de bizden daha doğru bir oyun sergiledi. Baktığımızda iki milli aradan dönüşte kazanarak çıktık, iyi oyunlarla çıktık. Bunu bugün burada gerçekleştirmek istedik. Çünkü rakibimizin son haftalarda aldığı kötü sonuçlar vardı. Ancak oyuna iyi başlayan Konyaspor oldu. Sahaya kalesinden başlayarak daha doğru yerleşen Konyaspor oldu. Oyuncuların defansif olarak planın dışına çıktıklarında da mesafemiz uzadı, alanlarımız genişledi ve bu kez kaybettiğimiz her top sonrası geri dönmek zorunda kaldık. Çok pozisyon verdik mi? ilk yarı çok net gol pozisyonu vermedik. Biz kendi oyunumuzda belki bugünkü maçlara kadar en etkisiz ofansif oyunumuzu oynadık. Devre arası bunları düzeltme çabasıyla doğru bir plan tanımlamaya çalıştım. ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde biraz daha topa sahip olup rakip yarı alana yerleşmeye çalıştık. Bu kez de rakibimiz doğru savunma yaptı, daha agresif savunma yaptı. Yine çok üretken olamadık. Maçın kırılma anı ise rakibin bizden önce oyuncu değişikliği yapmasıydı. Biz tam oyuncu değişikliği yapacakken bir yerleşimden dolayı 1-0 geri düştük. Sonra ofansif hamlelerle oyuna ortak olmaya çalıştık. Bugün yağmur iki takım oyuncularını etkiledi ama bizi çok daha fazla yordu. Çünkü yanlış oynayan benim takımımdı. Sonra bir çıkışta ikinci golü yedikten sonra artık çözümlerimiz bireysel çözüme düştü. Türkiye liginde bu tarz oyunlarla çok fazla puan ve maç kazanamazsınız. Bugün biz bu zaafı yaşadık. Rakibimizi kutluyorum. Şimdi önümüzde bir Gaziantep FK maçı var. O maça hazırlanacağız. Başımızı kaldırıp takım oyunuyla etkili olduğumuz oyunlara geri dönmeye çalışacağız. Takımım ve camiam buradan çıkacak güçte" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Hakan Keleş'in açıklamaları

-Kemal Özdeş'in açıklamaları


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli...
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Tunuslu kadınlardan Filistin'e "sessiz" destek gösterisi
Tunuslu kadınlardan Filistin'e "sessiz" destek gösterisi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi