• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Köpeğe tekme iddiası ortalık karıştırdı: İki komşu böyle birbirine girdi
Asayiş
Yayınlanma: 19 Haziran 2023 - 16:23
Güncelleme: 19 Haziran 2023 - 16:24

Köpeğe tekme iddiası ortalık karıştırdı: İki komşu böyle birbirine girdi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde sokak köpeğine tekme iddiasıyla başlayan tartışmada iki komşu birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kayda alındı.

Asayiş
19 Haziran 2023 - 16:23
Güncelleme: 19 Haziran 2023 - 16:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde sokak köpeğine tekme iddiasıyla başlayan tartışmada iki komşu birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kayda alındı.

Olay, dün Düzağaç Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde bulunan apartmanda meydana geldi. Burcu Okay, sakat bir sokak köpeğine tekme attığı iddiasıyla komşusu Osman Ö. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar sözlü olarak birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla da saniye saniye kayda alındı. Görüntülerde, Osman Ö.'nün öfkelenerek küfür ettiği duyuldu. Burcu Okay'ın Osman Ö. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

"Bununla yetinmedi ve daire kapımı tekmeledi"

Olayı anlatan Burcu Okay, "Olay dün saat 14.30 sıralarında aynı apartmanda oturduğum kişi ile gerçekleşti. Kapının giriş yönü bu tarafta olmasına rağmen bu kişi bu bahçe yönünü kullanıp, burada yağmurda balkonun altına sığınan ve 2 gün önce bir araba çarpan, bu yüzden hızlı hareket edemeyen köpeğimi tekme atarak buradan uzaklaştırdı. Buna ben camdan bakarken şahit olmamla ne yaptığını sordum. Fakat bu kişi cevap vermeyi bırakın inanılmaz ağza alınmayacak küfürlerle hem beni tehdit etti hem de yanındaki kızının ayakkabısını atarak zarar görmemi sağladı. Bununla yetinmedi ve daire kapımı tekmeledi. Polisleri aradık, şikayetçi olduk. Hem eşinden hem kendisinden şikayetçi olduk. Bir hafta öncesinden yine aynı mevzu vardı. Onun da elimde kamera görüntüleri var. Onunla ilgili avukatım Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçelerini vermişti. O zaman da anneme ve bana hakarette bulunmuştu şu anda hakkında 4 şikayet dosyası var" dedi.

"Isırma raporu yok, hastane raporu yok"

Burcu Okay, yerel hayvan koruma görevlisi olarak görev yaptığını belirterek, "Doğa Koruma ve Milli Marklardan sertifikam var. Aynı zamanda Gölcük Belediyesi ile çalışıp bu mahalledeki, başta Gölcük ve Kocaeli'deki popülasyonu dengelemek için Gölcük Belediyesi ile birlikte kısırlaştırma seferberliği yapıyoruz. Şöyle anlatayım; bu bölgedeki bütün hayvanlar küpelidir, kısırdır, aşıları tamdır, hiçbir saldırganlık raporu yoktur. Hiçbir ısırma raporu yoktur fakat bu insanlar benim apartmanımda bu kişiye yandaşlık eden birkaç kişi ile imza toplayıp, 'Apartmanı sattıracağız, sizi de evinizden edeceğiz' diye dün apartman toplantısında insanları da tehdit etmişler, imza vermeleri için. Bu apartmandaki kişi ve yandaşları köpeklerin mahallede varlığını istemiyorlar. Köpeklerin havlamasını bile çekip belediyeye atıyorlar. Köpeklerin saldırdığını iddia ediyor. Burada bütün çocuklarla konuşabilirsiniz. Beslemeleri beraber yapıyoruz zaten. Kendi çocukları burada köpekleri öpücüklere boğan insanlardı. Daha sonra ailesinin yönlendirmeleri ile köpeklerden korktular. Bu kişi 'Köpekler benim çocuklarıma saldırıyor' diyor. Ne hikmetse bir kayıt yok. Ben nasıl video kaydı alıyorsam onun da almasını dilerim. Isırma raporu yok, hastane raporu yok" diye konuştu.

Doğa Koruma ve Milli Parklar'da görevli kişilerin apartmana geldiğini aktaran Okay, "Çocuklara 'Köpekleri almamızı istiyor musunuz?' diye sordular. Onlar da 'Hayır' dedi. Sadece kendi çocuklarına saldırıyorlar diğer çocuklara saldırmayacak şekilde herhalde ben eğittim" şeklinde konuştu.

"Biz hayvan düşmanı değiliz ama bu hayvanlar saldırgan"

Öte yandan, İHA Muhabirinin telefonla ulaştığı Osman Ö. ise "Çocuklarımı dışarı çıkaramıyorum. Sürekli köpekler saldırıyor. İmza topladık, 300 kişi olarak şikayetçiyiz bu kadından. Akli dengesi yok. Saygısı olsa 12 daireye saygı gösterir. Şahitler de var CİMER'e de yazdık. Eşim eve girerken beni arıyor kapıya gel diye. Hepimiz tehlike altındayız. Sürekli iftira atıyorlar, bakkala iftira attılar. Her gün kışkırtıyor, sonra da kameraya çekiyor. Habersiz çekmesi de yasak. 16 kişiyi mahkemeye vermiş bu kadın. Herkes suçlu bu kadın mı suçsuz sadece? Motokuryeye saldırdı köpekler. Çocuk yaralandı, getirdiği yemek döküldü, motosiklet hasar aldı. Biz hayvan düşmanı değiliz ama bu hayvanlar saldırgan. Kimse hiçbir canlıya zevkine vurmaz. Ben ayağımı çocuklarla arasına soktum, vurma yok. Ben çocuklarımın başında duruyorum dışarıda sürekli. Bu kadınla da avukatım ilgileniyor, istediğini söylesin" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Ordu'da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik oldu
Ordu'da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik...
Ankara'da fırtına nedeniyle kopan teller taziye çadırına düştü
Ankara'da fırtına nedeniyle kopan teller taziye çadırına düştü
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü gizli oda bulundu
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü...
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Halkbank, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yeni şube açtı
Halkbank, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yeni şube açtı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi