• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Küçük çekmece'de kedileri zehirleyen ve şiddet uygulayan vicdansız adam kediyi defalarca tekmeledi !
Genel
Yayınlanma: 26 Ocak 2023 - 12:38
Güncelleme: 26 Ocak 2023 - 12:56

Küçük çekmece'de kedileri zehirleyen ve şiddet uygulayan vicdansız adam kediyi defalarca tekmeledi !

Daha öncede yaşadığı sitede kedileri zehirlediği iddiasıyla gündeme gelen Aytuğ Koyuncu’nun yine aynı sitede bir kediye dakikalarca şiddet uygulaması kameralara yansıdı. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine, yurttaşlar sosyal medyada #aytuğkoyuncututuklansın etiketiyle çağrıda bulundu.

Genel
26 Ocak 2023 - 12:38
Güncelleme: 26 Ocak 2023 - 12:56
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Küçükçekmece'de özel bir sitede oturan Aytuğ Koyuncu isimli erkeğin bina girişinde bekleyen kediye dakikalarca şiddet uygulaması sosyal medyada infial yarattı.

Aytuğ Koyuncu'nun komşuları şiddet olayın tek seferlik olmadığını daha öncede birçok kez kedilere siddet uyguladığını belirtti. Sitenin yönetim kurulu başkanı Meltem Gönültaş, "Kendisiyle iletişim kuramıyoruz. Bizimle konuşmuyor. Kedilerden midem bulanıyor. Hayvanları sevmiyorum. 'Köpeğim var ama ben kedileri sevmiyorum' diyor" dedi...

2019 yılında bir sitede kedileri zehirlediği iddiası gözaltına alınan Aytuğ Koyuncu'nun aynı sitede kediye uyguladığı şiddet güvenlik kamerasına yansıdı.

Son olay, 5 Ocak günü saat 18.30 sıralarında site içindeki bina giriş kapısında meydana geldi.

ŞİDDET UYGULAYIP, DIŞARI ATTI

Binanın dış kapısından içeri giren Aytuğ Koyuncu girişteki kediyi gördü. Önce dış kapıyı kapatarak kedinin kaçmasını engelleyen Koyuncu, kediyi uzun bir süre tekme ve yumruklarla şiddet uyguladıktan sonra binanın dış kapısını açarak kediyi dışarı çıkardı.

Koyuncu ile aynı sitede oturan komşuları ise bu olayların ilk defa yaşanmadığını belirtti. Koyuncun geçmişte birçok kez hayvanlara şiddet uyguladığını ve defalarca site yönetimine şikayet edildiği ifade edildi.

Site yönetimi ise yaşanan olayın ardından Aytuğ Koyuncu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

"SİTEDEN AYRILMASINI VE CEZA ALMASINI İSTİYORUZ"

Sitenin yönetim kurulu başkanı Meltem Gönültaş, Aytuğ Koyuncu ile site sakinlerinin uzun süredir sorun yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Hayvanlara eziyet ettiğinden dolayı defalarca şikâyette bulunduk. En son olayda savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Son yaptığı olayda hayvana tekme ve yumruk atıyor. Oraya tesadüfen bir kat sakini gelmeseydi hayvan daha çok zarar görebilirdi. Yaklaşık 2 sene önce elinde zararlı madde bulunan bidonları gördük muhtemelen mamalara katıyor.

Bu şikayetler 2018 yılından beri var. Kendisiyle iletişim kuramıyoruz. Bizimle konuşmuyor. Kedilerden midem bulanıyor. Hayvanları sevmiyorum. 'Köpeğim var ama ben kedileri sevmiyorum' diyor. Biz siteden ayrılmasını istiyoruz. Ceza almasını istiyoruz. Çünkü hayvanlara ve çevresindeki insanlara bu kadar zararlı bir insanın halen dışarıda olmasına inanamıyorum."

"KEDİLERDEN TİKSİNDİĞİNİ SÖYLÜYOR"

Site sakini Esra Altuntaş ise "Uzun yıllardır sitede bir hayvan düşmanı var. Tüm komşularımız şikâyette bulundu. Yönetime gittik dilekçe verdik. Karakola gidip şikayet ettik. Görüntülerde zaten gözüküyor. Hayvana bariz şekilde tekme atıyor. Kova kova kimyasallar getiriyor. Kuşlarımız ve kedilerimiz öldü. Bugün hayvana yapılan şiddet yarın öbür gün kadına yapılacak. Ceza almasını istiyoruz. Şikayetlerimize devam edeceğiz. Kedilerden rahatsız olduğunu ve tiksindiğini söylüyor" diye konuştu.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN ÇAĞRI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, sosyal medyada #aytuğkoyuncututuklansın etiketiyle çağrıda bulunan yurttaşlar, yaşananlara tepki gösterdi.

Tepkilerin bazıları şu şekilde:

- Avaz avaz bağırdık; hayvan istismarı yapan çocuğa kadına da yapar diye dinlemediniz! Kürekle kafası ezilerek öldürülen köpeklerin katillerini de saldınız! Kendisine hukukçuyum diyen adaletli,dürüst tek bir SAVCI okumuyor mu bunları? NEREDESİNİZ? #aytuğkoyuncututuklansın

- Aytuğ toplatılsın böyle insanlarla bir arada yaşamak istemiyoruz. Hayatımız tehlikede can guvenligimiz yok. Çocuklarımiz sokakta dolasamiyor bunun gibiler yüzünden. #AytuğKoyuncuTutuklansın

- Bu adam dışarda olduğu sürece bu ülkede nefes alan tüm canlılar tehlikede #aytuğkoyuncututuklansın

- Hep söyluyoruz; çocuklar ve hayvanlar için tehlike unsuru oluşturanlar aynı kişiler. #aytuğkoyuncututuklansın

1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI

Aytuğ Koyuncu 2019 yılında da gündeme gelmişti. Bir sitede kedilere bakan Sevgi Yılmaz, Aytuğ Koyuncu tarafından bıçakla tehdit ve hakaret edildiği iddiasına ilişkin şikâyette bulunmuştu.

Aytuğ Koyuncu şikâyet üzerine gözaltına alınmıştı. Açılan davada mahkeme sanığa ‘hakaret’ suçundan bin 740 lira para cezası verirken, ‘silahla tehdit’ suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmetmişti.

 

 

# hayvan istismarı# kedi# zehir
İlginizi Çekebilir
Karaman'da Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi anma etkinlikleri
Karaman'da Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi anma etkinlikleri
Cumhurbaşkanlığı'na Cevdet Yılmaz'ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanlığı'na Cevdet Yılmaz'ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gazete'de
ORC araştırması açıkladı: 30 büyükşehirde en başarılı ilçeler belli oldu, Kayseri'de zirve Bünyan'ın
ORC araştırması açıkladı: 30 büyükşehirde en başarılı ilçeler belli oldu, Kayseri'de zirve Bünyan'ın
İstanbul Valisi Gül: "Son üç senede sizlerin de destekleriyle 7 milyon 300 bin ilave kitap temin ettik"
İstanbul Valisi Gül: "Son üç senede sizlerin de destekleriyle 7 milyon 300 bin ilave kitap temin ettik"
Son Haberler
Havza'da eğitime sel arası
Havza'da eğitime sel arası
İran'dan uluslararası topluma çağrı: "Tarihin doğru tarafında yer alacak ahlaki cesareti bulun"
İran'dan uluslararası topluma çağrı: "Tarihin doğru tarafında...
Alkollü sürücünün kullandığı otomobil takla attı
Alkollü sürücünün kullandığı otomobil takla attı
İsrail'in Lübnan'a yönelik son saldırılarında bilanço netleşti: En az 13 ölü
İsrail'in Lübnan'a yönelik son saldırılarında bilanço netleşti:...
Bursa'da 6 katlı binada yangın paniği
Bursa'da 6 katlı binada yangın paniği
Ardahan'ın Göle ilçesi buz kesti: Eksi 28 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu
Ardahan'ın Göle ilçesi buz kesti: Eksi 28 dereceyle Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri oldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi