• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan, Bodrum'da halk plajının açılışında konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 27 Haziran 2023 - 16:10

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan, Bodrum'da halk plajının açılışında konuştu:

"Türkbükü'ndeki halk plajımızı Bodrumlu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Halk plajları özellikle dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konforlu tatil yapmaları için sunduğumuz bir hizmet. Her türlü imkanın olduğu sürdürülebilir, mavi bayraklı ve engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayabileceği plajlar"

Siyaset
27 Haziran 2023 - 16:10
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, "Türkbükü'ndeki halk plajımızı Bodrumlu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Halk plajları özellikle dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konforlu tatil yapmaları için sunduğumuz bir hizmet." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkbükü ve Torba'daki halk plajları vatandaşın hizmetine sunuldu.

Türkbükü halk plajının açılış programına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ve Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz'in de aralarında olduğu yetkililer katıldı.

Protokol heyeti plajı ve sahil kısmını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. İki ayda yapımı tamamlanan ve yaklaşık 400 vatandaşa hizmet edebilme kapasitesine sahip ücretsiz halk plajı, modernliğiyle dikkati çekti.

Bakan Yardımcısı Alpaslan, gazetecilere, her yıl farklı bölgelere ücretsiz halk plajları açtıklarını söyledi.

Halk plajları projesinin aynı hızıyla devam ettiğini belirten Alpaslan, geçen yıl Antalya, Muğla ve İzmir'de 10 halk plajı açtıklarını ifade etti.

Bu yıl da ikisi Bodrum'da olmak üzere beş halk plajının daha hizmete girdiğini ifade eden Alpaslan, şöyle konuştu:

"Türkbükü'ndeki halk plajımızı Bodrumlu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Halk plajları özellikle dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konforlu tatil yapmaları için sunduğumuz bir hizmet. Her türlü imkanın olduğu sürdürülebilir, mavi bayraklı ve engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayabileceği plajlar. Sahile doğrudan cephesi olmayan ikinci bant otellerimizin misafirlerine de hizmet veriyoruz. Beş yıldız ayarında halk plajlarımız. 2019'dan bugüne kadar çok rağbet görüyor. Her yıl en az 5-6 tane ihtiyaç olan bölgelerde halk plajlarımızı açacağız. İnşallah insanımıza güzel, sağlıklı ve nitelikli hizmetler sunmuş oluruz."

Alpaslan, Türkbükü plajının yaklaşık 400 kişi kapasiteli olduğunu da belirterek, "Girişler ücretsiz olacak. Vatandaşlarımızın yeme-içme ve benzeri hizmetlerine piyasa koşullarına göre çok uygun fiyatlarda hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Etkin denetim sistemiyle vatandaşlarımızdaki denetim algısını iyileştirmeyi hedefliyoruz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Etkin denetim sistemiyle vatandaşlarımızdaki denetim algısını iyileştirmeyi hedefliyoruz"
CHP Genel Başkanı Özel, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
CHP Genel Başkanı Özel, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
Başkan Seçer: "Bir kenti tanıtmak için bazı enstrümanları kullanmanız lazım"
Başkan Seçer: "Bir kenti tanıtmak için bazı enstrümanları kullanmanız lazım"
Başkan Seçer, "MESKİ mali disiplini sağlama yolunda çok önemli aşamalar kaydetti" dedi
Başkan Seçer, "MESKİ mali disiplini sağlama yolunda çok önemli aşamalar kaydetti" dedi
Son Haberler
CENTCOM: "İran'a yönelik ablukada 70 geminin rotası değiştirildi"
CENTCOM: "İran'a yönelik ablukada 70 geminin rotası değiştirildi"
Iğdır'da 15 yıl hapis cezası bulunan kaçakçılık zanlısı yakalandı
Iğdır'da 15 yıl hapis cezası bulunan kaçakçılık zanlısı...
Global Sumud filosu Marmaris'ten Gazze'ye doğru yola çıktı
Global Sumud filosu Marmaris'ten Gazze'ye doğru yola çıktı
Denizde korku dolu anlar: 4 genç boğulma tehlikesi geçirdi
Denizde korku dolu anlar: 4 genç boğulma tehlikesi geçirdi
Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndaki İç Hatlar Özel Yolcu Salonu'nu yeniledi
Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndaki İç Hatlar Özel...
Uşak'ta bir evde çıkan yangında 89 yaşındaki kişi öldü
Uşak'ta bir evde çıkan yangında 89 yaşındaki kişi öldü

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi