• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Logo Yazılım'a Stevie Ödülleri'nden iki altın ödül
Ekonomi
Yayınlanma: 22 Mart 2023 - 12:59

Logo Yazılım'a Stevie Ödülleri'nden iki altın ödül

Logo Yazılım, Logo Diva RETAIL Mobil Satış Uygulaması ile Stevie Ödülleri 2023'te, "Teknoloji Geliştirmede İnovasyon" ve "Teknoloji Sektöründe İnovasyonda Mükemmellik" kategorilerinde altın ödüllerin sahibi oldu

Ekonomi
22 Mart 2023 - 12:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Logo Yazılım, Logo Diva RETAIL Mobil Satış Uygulaması ile Stevie Ödülleri 2023'te, "Teknoloji Geliştirmede İnovasyon" ve "Teknoloji Sektöründe İnovasyonda Mükemmellik" kategorilerinde altın ödüllerin sahibi oldu.

Şirket açıklamasına göre, perakende sektörünün ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına ve beklentilerine yanıt sunmak için geliştirilen Logo Diva RETAIL Mobil Satış Uygulaması, kasa satış işlemlerini sabit kasalardan bağımsız hale getiriyor.

Logo Diva RETAIL, gelişmiş özellikleriyle bulut üzerinden birçok farklı sürecin gerçek zamanlı yönetilmesini sağlayarak kullanıcılarına tüm satış kanallarında müşteri deneyimi sunuyor. Logo Diva RETAIL'in satış özelliklerini mobile taşıyan Mobil Satış Uygulaması, mağaza içinde müşterilere kasa kuyruğuna girmeden satın alma deneyimi sunarak müşteri memnuniyetini güçlendiriyor.

- "Bizim için büyük bir motivasyon"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Logo Perakende Çözümleri Genel Müdürü Arslan Arslan, Logo Diva RETAIL Mobil Satış Uygulaması ile Stevie Ödülleri'nde iki farklı kategoride ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Logo Diva RETAIL Mobil Satış Uygulaması'nı tanıtırken Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğimizi ifade etmiştik. İnovasyon odaklı kategorilerde aldığımız ödüller, bu durumu adeta tescilledi. Perakende sektörünün dinamik pazar değişkenleri ve müşteri deneyimini geliştirmeye yönelik eğilimi, bu inovatif teknolojinin doğmasına önayak oldu. Böylesine prestijli bir kurumdan iki altın ödül kazanmış olmak bizim için büyük bir motivasyon olacak." ifadelerini kullandı.

Logo Diva RETAIL'in bulut gücünü taşıyan Mobil Satış Uygulaması, yoğun dönemlerde kasa önündeki yığılmayı önleyerek kasa bankosuna ilave kasa donanımları almaya gerek kalmadan, satış süreçlerini mobil olarak hızlı ve kolayca yönetebilmeyi sağlıyor. Böylece müşteriler, daha konforlu bir şekilde alışveriş yapıyor ve uygulama müşteri memnuniyetine katkı sunuyor.

Faturalama süreçleri için e-çözümler sunan uygulama, dijital dönüşüm için bir adım niteliği taşıyor. Uygulama iç veya dış entegrasyon özelliği sayesinde sadakat uygulamaları ile entegre çalışırken, sadakat puanları, QR Kare Kod ve mobil cüzdanlar ile de ödeme alma imkanı tanıyor. Bulut sistem olması nedeniyle kullanıcılar, yüksek teknoloji bilgisi gereken "admin"lere ihtiyaç duymadan çözümü tüm satış süreçlerine entegre olacak şekilde rahatlıkla kullanabiliyor.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Havamaş'tan filosuna 8 yeni otobüs
Havamaş'tan filosuna 8 yeni otobüs
Van'da bayram öncesi otobüs terminallerinde bilet denetimi
Van'da bayram öncesi otobüs terminallerinde bilet denetimi
Çerkezköy TSO'dan Polonya ile güçlü iş birliği adımı
Çerkezköy TSO'dan Polonya ile güçlü iş birliği adımı
Denizli Motorlu Taşıtlar Fuarı ikinci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı
Denizli Motorlu Taşıtlar Fuarı ikinci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı
Son Haberler
Havamaş'tan filosuna 8 yeni otobüs
Havamaş'tan filosuna 8 yeni otobüs
Sanat Atölyeleri'nde üretim süreci sergiyle taçlandı
Sanat Atölyeleri'nde üretim süreci sergiyle taçlandı
Muş'ta korkutan ev yangını
Muş'ta korkutan ev yangını
Diyarbakır'da kapsamlı afet sağlık tatbikatı
Diyarbakır'da kapsamlı afet sağlık tatbikatı
Düzce Belediyesi gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor
Düzce Belediyesi gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor
Anadolu Otoyolu'nda durdurulan otomobilde 9 kilo 645 gram esrar yakalandı
Anadolu Otoyolu'nda durdurulan otomobilde 9 kilo 645 gram esrar yakalandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi