• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Madenci şehrinde 37 yıl sonra kurulan takımı Maden Müzesi'nde tanıttılar
Spor
Yayınlanma: 04 Ekim 2023 - 20:34
Güncelleme: 04 Ekim 2023 - 20:36

Madenci şehrinde 37 yıl sonra kurulan takımı Maden Müzesi'nde tanıttılar

Zonguldak Hentbol Spor Kulübü'nün forma ve kadroda yer alan oyuncuları ve Zonguldak bölgesinin yöresel yemeklerini Maden Müzesi'nde tanıttılar.

Spor
04 Ekim 2023 - 20:34
Güncelleme: 04 Ekim 2023 - 20:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Zonguldak Hentbol Spor Kulübü'nün forma ve kadroda yer alan oyuncuları ve Zonguldak bölgesinin yöresel yemeklerini Maden Müzesi'nde tanıttılar.

Yeni kurulan ve 2023-2024 sezonunda Türkiye Erkekler Hentbol 2.Lig'inde mücadele edecek olan Zonguldak Hentbol Spor Kulübü'nün yeni sezon oyuncu kadrosu ve formalarını tanıtmak için bir program gerçekleştirdi. Maden Müzesi'nde yapılan programa Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Elcab Kablo Yönetim Kurulu ve Kulüp Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Gazeteci Cem Küçük, yönetim kurulu üyeleri, protokol üyeleri ve sporcular katıldı. Forma tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Zonguldak Hentbol Kulübü Başkanı Necdet Tıskaoğlu, amaçlarının Zonguldak'ı en iyi şekilde tanıtarak hedeflerinin 3 yıl içinde Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtti. Tıskaoğlu Zonguldak'ın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtmak için programı Maden Müzesi'nde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bugüne kadar hep bir hedef koyduk. İlk hedefimiz birinci lige, sonra da Süper Lig'e çıkmak. Güçlü bir yönetimimiz var. Bizim olduğumuz yerde başarının olduğunu bildikleri için yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Zonguldak'ta bir farkındalık oluşturmak, şehrimizin kültürel güzelliklerini tanıtmak için bu programı Maden Müzesi'nde gerçekleştirdik. Ben katılan ve bize destek olan Sayın Valimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu şehir her şeyin en iyisine layık. Hedefimiz 3 yıl içinde Süper Lige yükselmektir" dedi. Daha sonra söz alan İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldaklı gazeteci, Zonguldak Hentbol Kulübü 2. Başkanı Cem Küçük ve Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Sporun Şehrin tanıtımı için çok önemli bir etken olduğunu belirterek hentbol takımını kurarak ilimize yeni bir heyecan yaşatacak olan Necdet Tıskaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından takıma sponsor olan iş insanlarına plaket verildi. Daha sonra kadroda yer alan sporcular ve yeni sezonda sporcuların giyeceği formalar tanıtıldı. Program toplu olarak hatıra resmi çekiminin ardından sona erdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
U17 Avrupa Şampiyonası'nda Delal Kadir'den bronz madalya
U17 Avrupa Şampiyonası'nda Delal Kadir'den bronz madalya
Son Haberler
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
Muş İl Özel İdaresi araç filosunu güçlendirdi
Muş İl Özel İdaresi araç filosunu güçlendirdi
Tutuklu sanık Murat Kapki: "Konuş çık dediler, her şeye 'evet' dedim ama bırakmadılar"
Tutuklu sanık Murat Kapki: "Konuş çık dediler, her şeye 'evet'...
Aksaray'da tarım işçilerini taşıyan servis minibüsünün tıra arkadan çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.
Aksaray'da tarım işçilerini taşıyan servis minibüsünün tıra...
Şehit mezarı 49 yıl sonra yeniden yapıldı
Şehit mezarı 49 yıl sonra yeniden yapıldı
Samsun'da 18 bin 642 adet sentetik ecza ele geçirildi
Samsun'da 18 bin 642 adet sentetik ecza ele geçirildi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi