• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Mağaza çalışanları tarafından darp edilen müşteri:
Asayiş
Yayınlanma: 09 Eylül 2023 - 16:21

Mağaza çalışanları tarafından darp edilen müşteri:

Isparta'da mağaza çalışanları darp edilen Murat Akdeniz o anları anlattı. Akdeniz, "Mağaza personeli komple benim üzerime gelerek darp etti, yere yatırıp sürükledi" dedi.

Asayiş
09 Eylül 2023 - 16:21
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Isparta'da mağaza çalışanları darp edilen Murat Akdeniz o anları anlattı. Akdeniz, "Mağaza personeli komple benim üzerime gelerek darp etti, yere yatırıp sürükledi" dedi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Isparta'da bulunan bir alışveriş merkezinin içerisinde yer alan EVKUR mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş yaptığı ürünleri teslim almak için mağazaya giden H.A. ve M.A. çifti ile mağaza çalışanları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga anı mağazanın güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde M.A. isimli müşterinin mağazaya gelmesinin ardından mağaza çalışanı bir erkek şahıs tarafından darp edildiği görüldü. Kavganın diğer çalışanlar tarafından ayrıldığı esnada M.A'nın eşi H.A'nın da başka bir kadın çalışanla kavgası görüntülere yansıdı. Öte yandan, çalışanlar tarafından mağazadan çıkarılan çiftin, mağaza çalışanlarından şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olay günü yaşanılan olayı dile getiren Murat Akdeniz, "Isparta'da biz alışveriş mağazasından bir elektronik eşya satan dükkandan alışveriş yapmıştık. Fakat mağaza işlem sürecinde bizim istediğimiz ürünler bize teslim edilmediği gibi hakaretler ve kötü konuşmalar şeklinde dönüş yapıldı. Biz hakkımızı savunmak istediğimizde oradaki bayan personelin bir tanesi eşime fevri davranarak, ağıza alınmayacak küfürler ederek üzerine saldırdı. Daha sonra ben eşimi korumak maksadıyla eşimi almak istediğimde mağaza personeli komple benim üzerime gelerek darp etti, yere yatırıp sürükledi. Mağazadan çıkmak istediğimde beni köşeye çekip darp ettiler. Olay hakkında polise başvuruda bulundum şuan mahkeme sürecindeyim. Böyle bir olayın Isparta gibi güzel bir şehirde yaşanmasında ve böyle bir olayın içerisinde kaldığım için çok üzgünüm. Adli makamların gerekeni yapacağına inandığım için bu süreci mahkemeye taşıdım" dedi.

"Aile olarak psikolojik sıkıntılar yaşadık"

Yaklaşık 30 yıldır Isparta'nın Eğirdir ilçesinde esnaflık yapan Murat Akdeniz daha önce hiç böyle bir olayın başına gelmediğini genelde insanlar tarafından sevildiğini belirtti. Akdeniz "İlk defa böyle bir şey başıma geldi. İnsanların nasıl şiddet yanlısı olduğunu darp edilince daha çok anladım. Özellikle eşim ve çocuklarım bu konuyu gördükleri için böyle bir olayı yaşadığımız için aile olarak psikolojik sıkıntılar yaşadık. Türk adaletine güveniyorum" şeklinde konuştu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan müşteki avukatı Eren Tombak ise Murat Akdeniz'in eşi Hatice hanım mağazaya kendilerine teslim edilmesi gereken ürün için girdiklerini belirterek, "Ürünün teslim edilemeyeceğini öğreniyor. Daha sonra öğrendiğimiz kadarıyla durum biraz geçiştirilerek uzatılıyor. Karşı taraftan güzel bir izah alamıyor ve çalışanların birkaçı yatıştırmaya çalışıyor ama özellikle bir tanesinin müvekkilimin eşine fiziki müdahalede bulunmasından sonra olay büyüyerek yerde sürünmeye kadar gidiyor. Müvekkiller daha sonrasında şikayette bulunuyorlar. Olay şuan adli boyutta ve incelemede" açıklamalarında bulundu. Avukat Eren Tombak olayın tamamen başlatan ve büyütenin mağaza çalışanlarından birinin fiziki müdahalesinin olduğunu belirtti.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Merkez Bankası Başkanı Karahan: "Enflasyonun 2027'de yüzde 15 ve 2028'de yüzde 9 olacağı tahmin edilmektedir"
Merkez Bankası Başkanı Karahan: "Enflasyonun 2027'de yüzde...
Geleceğin sağlıkçıları, sektör temsilcileriyle buluştu
Geleceğin sağlıkçıları, sektör temsilcileriyle buluştu
Aydın Büyükşehir'den, Kuşadası'nda bakım ve temizlik çalışması
Aydın Büyükşehir'den, Kuşadası'nda bakım ve temizlik çalışması
Karaman'da yaşlı adamın yaralandığı kaza anı kameraya yansıdı
Karaman'da yaşlı adamın yaralandığı kaza anı kameraya yansıdı
Diyarbakır merkezli 23 ilde 334 adrese eş zamanlı narkotik operasyonu
Diyarbakır merkezli 23 ilde 334 adrese eş zamanlı narkotik operasyonu
Türkiye, Afrika Birliği'nin G20 daimi üyesi olmasını memnuniyetle karşıladı
Türkiye, Afrika Birliği'nin G20 daimi üyesi olmasını memnuniyetle karşıladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi